Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti miért szeretitek a spermátokat a lányok szájába engedni? Sok lány ezt nem szereti, én sem.
Ez olyan mint az élet bármely más területén, vagy te félig csinálsz valamit?
Például mosogatás után nem pakolod el az edényeket sosem?
Vagy főzés után nem mosogatsz el?
Na ez pont ugyan az!
Ha a cél az, hogy a párod ejakuláljon, és ezt a száddal csinálod, akkor úgy kell befejezni. (nem félreérteni, nem kötelező, de milyen már, hogy a párod vesszejét csipesszel fogod meg mert jaj istenem ejakulál.
Ha (Isten ne adja) a szart kell pucolni alóla akkor kidobod? Ááááá hol itt a szerelem és elfogadás?
Nem értem, mi baja ezzel a nőknek, én szívesen csinálom. Inkább, mint hogy ragadjon utána minden.
30n
Egy nő egy másik kérdésben nagyon jól leírta:
Az orális szexnél a szájba élvezést nem kell szeretni. A társadat, párodat kell annyira szeretni, hogy minden porcikáját kivánd, ne taszítson semmi ami az övé, és akard, hogy neki minél jobb legyen. Köznapian ezt szerelemnek hívják, és aki megéli, annak nem szokott ilyen kérdése lenni. :)
Én megengedem, hogy bele élvezennek, de nem nyelem le, kifolyik és kész mindenki boldog :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!