Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 cm-es péniszvastagság jónak számít?
Nálam kizáró ok lenne egy 2 mm híján energiaitalos doboz méretű pénisz.
Még csak közel sincs a hátáresethez, aminél még érdemes lenne esélyt adni.
Ezzel a mérettel az orális szex is kb. a makk szopogatására korlátozódik, ha valakinek nem kivehető fogsora van - szóval részemről abszolút felejtős.
De biztos van sok nő, akinek nem gond, vagy épp ideális.
Mi nők sem egységes intim méretekkel gördültünk le egy gyártósorról, ahogy a férfiak sem.
"Mondjuk pontosan rásimított 12,7-13cm körmérethez tartozik egy 4,04-4,14cm szélesség amitt rátett mérőszalaggal is pont ugyanannyinak látok.
Neked 14,1cm hez 4,49cm tartozik.
Nagyon be kell az a mérőszalagot lazítani vagy esetleg a tövén méred ennyinek?Ott nekem is van 14.A makk alatt 3-4centivel a legszélesebb helyen mérve körbe 14 az derék.Nem belazítva.
De akkor sem 5cm az egy hintőporos flakon.Ja az pont 16cm körbe.
Egyébként évek alatt használatban vaskosabb lehet,nekem sokkal jobb lett.30-35évesen 3,7volt nekem a szélessége.20évesen kényelmes volt a normál 54es gumi ami most már szorít.20évesen majdnem lötyögtem a egy-kétujjas passzentos akkori nőmben.40felett volt hogy alig bírtam beletenni."
Nem értem, ezeket hogy számoltad ki? Ha ráteszem kereken 5 cm széles középen, körmérete pedig 14,1 cm ugyanott. 16 cm körbe pedig baromi vastag szerintem, azt is olvastam, hogy ez már vaginális szexnél is problémát okoz :D
Szóval az én vastagságom most jónak számít?
#24 Hát úgy számoltam ki hogy a körbemért adatot elosztottam ugyebár pí-vel 3,14 el ez a pontos henger átmérője.Nézd néha az én 4,1 es méretem is ha pont ráteszem néha 4,4-4,5 nek látom.Két lehetőség van:van amikor tényleg duzzadtabb potensebb napokon illetve szex után vagy az is van hogy szemszög torzulás,ugye egyik szemeddel óhatatlanul egyik oldalról a nulla pontot néed és a másik szemeddel a szélesség másik pontját.Így könnyen látja-méri és hiszi például a kb. 4 est 4és fél centi szélesnek és a valójában 4és felest meg ötösnek.
Anélkül hogy igazából szándékosan bárkit is meg akarna téveszteni.A másik meg az amit képekről meg a saját szerszámomról is levettem hogy valakinek tényleg ovál szerű széles a szerszámja,nem köralakú így lehet hogy szélesebb fél centivel mint a hozzá tartozó méret.
Nem baj mert a szélesség is ad feszítő érzést a nőknek.
Mindegy mert a 4től 5ig már nagyon jó.Sőt amikor fiatalon talán lehetett olyan 11és fél 12 között körbe úgy 20évesen az olyan 3,5-3,7 széles volt akkor is jól el tudtam vinni vele a barátnőmet.A 4es az már tuti.Nagyon jó a péniszmasszírozó fejés gyakorlat.Jól eddzi a kamrákat és jó az erekcióra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!