Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb férfiak szeretik a fiatalabb lányokat?
Egy kb 13 évvel idősebb férfi próbálkozik nálam.
Szerintem nem tudja, hogy 18 vagyok, mert mindenki többnek gondol. Pedig nem is sminkelek úgy, meg semmi. Vagy tudja mennyi lennék, és csak megakar fektetni?
és? mi van akkor ha meg akar dönteni? :D
ne csinálj már úgy mintha neked ne volna igényed szexre..
Igen szeretik.
és igen csak szexre kellesz neki.
Hidd el h nem fogja zavarni h csak 18 éves vagy.
L
Miért, mit gondoltál, hogy a szottyos vénasszonyokat kedvelik?
Jól megdug, aztán hazamegy az aszonyhoz, és szófogadóan elmosogat, kiviszi a szemetet.
Általánosságban nem lehet mondani, de vannak pasik akik direkt a fiatalabb lányokat keresik, bár őszintén, mint másik felnőtt pasi, az olyan férfiakat én nem kedvelem. Nem azért, mert gerjednek a fiatal lányokra, hanem valamiért ők mindig furcsa személyiségek.
Valahogy mindegyiknél van egy beképzelt, nagyképű, felvágós oldala, akik valamiért mindig bizonyítani és uralkodni akarnak. Gondolom ezzel jár, hogy trófeát akarnak szerezni fiatal lány képében
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!