Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti szoktátok mérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szoktátok mérni a partneretek péniszét?

Figyelt kérdés
2019. szept. 26. 18:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha szóba kerül esetleg megkérdezem, de nem különösebben érdekel...
2019. szept. 26. 18:36
 2/15 anonim ***** válasza:
24%

Előfordult már hogy kíváncsiságból le mértem a hoszt és a vastagságot

Volt aki már látványra besült mert látszott hogy nagyobbat mondot és a centik is igazoltál

Majd még mondám neki h nem szeretem ha hazudnak és azzal a lendülettel szépen ott is hagytam

2019. szept. 26. 18:40
 3/15 anonim ***** válasza:
31%

#2 mert kicsi volt neki😂 és kiderült hogy kevés lenne!

De a helyzetből rá lehetett húzni a hazugságot. Ügyes;)

2019. szept. 26. 18:50
 4/15 anonim ***** válasza:
47%

3as nem lett volna gond mert amúgy szép volt neki csak na egy 15 centis ne mondja azt hogy 19cm

Én se mondom saláta puncisként, hogy mennyei babapuncikám van.

2019. szept. 26. 18:55
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem szoktam, de egyszer egy “17” centiset meg akartam, de a gazdája nem engedte, hiszen ő mérte és az 17,fogadjam el. (A valóságban kb. 12 cm. volt Így megy ez a pasiknál 😀)
2019. szept. 26. 18:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mértem, kíváncsiságból. De a partnerem nem hazudott tényleg annyi volt neki, amennyit mondott.
2019. szept. 26. 19:00
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, puncimmal
2019. szept. 26. 19:07
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

#4 15 centisre hülye aki azt hazudja hogy 19!

Én tudom hogy 17! Lemértem pontosan, nem vonalzóval, hanem tárggyal, a tárgyat megértem vonalzóval, megkaptam a hosszt, a tárgyat a farkam mellé tettem mereven, es ott volt a viszonyítási alap. Egyezik.’

A vonalzót be kellene nyomni, mert csonttól kell mérni, de benyomni csalás! Azzal centiket lehet “nyerni„ .

2019. szept. 26. 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Nem kell be nyomni a csontig ez butaság. Hasfeloli oldalt felülről kel mérni.

Nem kell az ágyékodba szúrni a vonalzót.

Ezt ázok tálalták ki aki ahogy írod centiket akarnak nyerni és így lesz a 15 centiből 19cm

2019. szept. 26. 19:26
 10/15 anonim ***** válasza:
75%
A csontig nyomás a "hivatalos" mérési mód, mivel a pénisz feletti zsírréteg testzsírszázaléktól függően változik, magyarán attól, hogy egy 100 kg-s férfinak 15 centi, még lehet 17, csak le kell, hogy fogyjon hozzá. Szóval ha a tényleges méret érdekel, akkor le kell nyomni. Ha viszont használhatóság céljából méred, illetve hogy mi az, ami konkrétan behatol, akkor értelemszerűen nem. Nekem ugyan még nem mérte le senki, de volt aki nevetett ránézésre, mert hát 15 cm manapság már kicsinek számít. Egyébként fölösleges ráhazudni, ha valakinek ekkora probléma a kicsi farok, akkor az úgyis ott fog hagyni, annak ellenére, hogy 10-ből 9 nő nem tudná megmondani a különbséget néhány centi esetén.
2019. szept. 26. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!