Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktátok mérni a partneretek péniszét?
Előfordult már hogy kíváncsiságból le mértem a hoszt és a vastagságot
Volt aki már látványra besült mert látszott hogy nagyobbat mondot és a centik is igazoltál
Majd még mondám neki h nem szeretem ha hazudnak és azzal a lendülettel szépen ott is hagytam
#2 mert kicsi volt neki😂 és kiderült hogy kevés lenne!
De a helyzetből rá lehetett húzni a hazugságot. Ügyes;)
3as nem lett volna gond mert amúgy szép volt neki csak na egy 15 centis ne mondja azt hogy 19cm
Én se mondom saláta puncisként, hogy mennyei babapuncikám van.
#4 15 centisre hülye aki azt hazudja hogy 19!
Én tudom hogy 17! Lemértem pontosan, nem vonalzóval, hanem tárggyal, a tárgyat megértem vonalzóval, megkaptam a hosszt, a tárgyat a farkam mellé tettem mereven, es ott volt a viszonyítási alap. Egyezik.’
A vonalzót be kellene nyomni, mert csonttól kell mérni, de benyomni csalás! Azzal centiket lehet “nyerni„ .
Nem kell be nyomni a csontig ez butaság. Hasfeloli oldalt felülről kel mérni.
Nem kell az ágyékodba szúrni a vonalzót.
Ezt ázok tálalták ki aki ahogy írod centiket akarnak nyerni és így lesz a 15 centiből 19cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!