Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már terhes nővel?
Figyelt kérdés
Párkapcsolaton kívül értem.
Milyen volt?
Hányszor csináltátok?
Meddig tartott?
Hogyan találkoztatok?
Miért izgat engem ez F ként?
Gyereket nem szeretnék csinálni senkinek de szívesen kényeztetném és szexelnék terhes nőkkel, miért lehet ez velem 20 éveikben?
2019. szept. 25. 23:21
2/3 anonim válasza:
Barátnőm huga majdnem megvolt 6 hónapos terhesként.
Miért izgató neked? Van ilyen fétis. A miértjét nem tudom. Nézz utána, biztos van róla valami szakirodalom vagy akármi.
3/3 K.L.Kiss válasza:
Igen. Többször is. Pont olyan volt, mint a nem terhes nővel.Vagyis jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!