Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van eselyem olyan ferfit talalni aki nem szereti az analt?
Van.
mivel pl. én sem igénylem hogy kakis legyen a vége.
Megugye leginkább a homoszexre emlékeztet ami taszít.
"Egy egészséges párkapcsolatban senki nem kényszerít rá semmit a másikra és úgy is boldog a szexuális életük. Ha találsz egy férfit, aki szeret Téged, akkor teljesen irreleváns, hogy szeretni-e az análszexet vagy nem, ha Te kategorikusan tisztázod vele, hogy nem akarod, akkor nem fogja erőltetni."
Egy egészséges párkapcsolatban senki nem kényszerít rá semmit a másikra, de ha az egyik mániákusan imádja az anált, akkor enélkül aligha lesz elégedett a szexuális életével, bármennyire is szerelmes...
Engem sem izgat amúgy.
Csatlakozom a többiekhez...
A kérdező rossz pasikat fog ki mert én se rakom oda a micsodámat mert maximum poén szinten merült fel kapcsolatban ez és törekszem arra hogy ezen a szinten maradjon ez a téma
Sajnos igen elég sok pasinál ez fontos ismerkedési szempont...
Te szereted a focimeccseket? Nem? Lennél együtt olyan férfivel amelyik azt mondja hogy márpedig jössz velem és végigüvöltöd velem a meccset? Avagy olyannal amelyik szeret meccsre járni, de elfogadja hogy te nem tartasz vele?
Régen rossz ha olyan férfivel kezdesz amelyik akaratod, beleegyezésed ellenére akar megtenned az ágyban bármit is. Ebből a szempontból mindegy, hogy szereti-e az anált vagy sem.
Ne abból indulj ki amit az internetes társ, ill. partnerkereső oldalakon írogatnak. Ha az anált forszírozza valaki, akkor biztos olyan menő, hogy válogathat a nők közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!