Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van eselyem olyan ferfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van eselyem olyan ferfit talalni aki nem szereti az analt?

Figyelt kérdés
2019. szept. 25. 15:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

Van.

mivel pl. én sem igénylem hogy kakis legyen a vége.

Megugye leginkább a homoszexre emlékeztet ami taszít.

2019. szept. 25. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Egy egészséges párkapcsolatban senki nem kényszerít rá semmit a másikra és úgy is boldog a szexuális életük. Ha találsz egy férfit, aki szeret Téged, akkor teljesen irreleváns, hogy szeretni-e az análszexet vagy nem, ha Te kategorikusan tisztázod vele, hogy nem akarod, akkor nem fogja erőltetni."

Egy egészséges párkapcsolatban senki nem kényszerít rá semmit a másikra, de ha az egyik mániákusan imádja az anált, akkor enélkül aligha lesz elégedett a szexuális életével, bármennyire is szerelmes...

Engem sem izgat amúgy.

2019. szept. 25. 16:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem és kérésre sem vagyok hajlandó a farkamat más s...gébe dugni. Volt olyan barátnőm,akivel ezért szakítottam,mert ő igényelte...volna.
2019. szept. 25. 16:30
 14/20 StevenUp ***** válasza:
77%

Csatlakozom a többiekhez...

A kérdező rossz pasikat fog ki mert én se rakom oda a micsodámat mert maximum poén szinten merült fel kapcsolatban ez és törekszem arra hogy ezen a szinten maradjon ez a téma

2019. szept. 25. 16:45
 15/20 anonim ***** válasza:

Sajnos igen elég sok pasinál ez fontos ismerkedési szempont...

2019. szept. 25. 17:24
 16/20 anonim ***** válasza:

Te szereted a focimeccseket? Nem? Lennél együtt olyan férfivel amelyik azt mondja hogy márpedig jössz velem és végigüvöltöd velem a meccset? Avagy olyannal amelyik szeret meccsre járni, de elfogadja hogy te nem tartasz vele?

Régen rossz ha olyan férfivel kezdesz amelyik akaratod, beleegyezésed ellenére akar megtenned az ágyban bármit is. Ebből a szempontból mindegy, hogy szereti-e az anált vagy sem.

Ne abból indulj ki amit az internetes társ, ill. partnerkereső oldalakon írogatnak. Ha az anált forszírozza valaki, akkor biztos olyan menő, hogy válogathat a nők közül.

2019. szept. 25. 18:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, szóval biztosan vannak.
2019. szept. 25. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be, helyette van lábfétis:(.
2019. szept. 25. 21:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Rossz tapasztalat miatt vagy élből elutasítod? Amúgy attól, hogy engem izgat(na) még nem erőltetem a másikra, én se hiszem, hogy örülnék ha farkam méretű strapont kapnék seggbe. Annó egy ujjtól is köpni nyelni nem tudtam hirtelen (elég váratlanul ért). :D
2019. szept. 25. 21:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem van.
2019. okt. 2. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!