Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 nőből hánynak szokott fájni a szex új partnernel az elején?
Milyen gyakori az h nőknek fáj a szex?
Azt is írjátok le h nő vagy férfi és hány évesek vagytok.
De cuki az előző válasz:D
Amúgy szerintem is érezni csajokon, hogyha rendszeresen dugva van a puncijuk akkor tágabb lesz mint kezdetben volt. Bár ezért engem ezen az oldalon már sokszor lehülyéztek.. de mégis ezt érzem. És nem hiszem, hogy hozzászoknék a hüvelyükhöz. Ugyanis a hüvely képes tágulni, szűkülni, a farkam meg teljes izgalmi állapotban mindig ugyanakkora.
Szóval.. igen, volt lány akinek fájt, volt akinek nem. Egyébként voltam olyan csajjal is, akinek az összes szex elején óvatosan kellett amíg kellően rám nem tágul. Mindenki más:)
Nekem eléggé szokott fájni az elején, még akkor is mikor teljesrn felvagyok izgulva, és nedves vagyok.
Ez miért lehet amúgy?
Az első nekem mindig fáj főleg ha nagyobb szünetet hagyok . Kicsit olyan mintha minden új első alkalommal elveszteném a szüzességem .
Olyan nem bőr még hogy annyira kicsi legyen h mégse érezzem a behatolást h feszít, nyom
Nem lehet h azért mert nem tudod elsőnél elengedni magad vagy félsz h fájni fog es arra gondolsz?
Az milyen gyakori h huvelygyulladas miatt fáj?
Ritkan van ilyen a nőknél ?
Lehet h rá parázok görcsölök és ezért fáj
Ha gyulladás van akkor ujjal való érintés is fájdalmas nem hogy pénisszel a behatolás illetve a gyulladásos szervezet sokszor szar az nehézen nedvesedik.
De nincs ilyen problémám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!