Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan izgassam fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan izgassam fel?

Figyelt kérdés

28 éves lány vagyok,volt már szexkapcsolatom,komoly kapcsolatom is,tehát tapasztalatom van,de ez új nekem is...szexkapcsolatot kezdtem egy pasival.voltunk együtt pár napja,pettingeltünk csak.Úgy kezdtünk neki a dolgoknak hogy elment tusolni,en felajánlottam hogy megmasszírozom,és így követték egymást a dolgok.De észrevettem hogy nem akar megcsókolni,de én nem is kezdeményeztem ezt.Tudtam hogy azért nem akar mert az túl "érzelemes"dolog,és ezt be is vallotta.

Letámadhattam volna akár tusolás után, de annyira nem ismerjük még egymást,kinek mi jó,így arra gondoltam,szépen fokozatosan alakulnak majd a dolgok.

Holnap újra találkozunk,de nem tudom hogyan kezdjek neki a közeledéshez ha nem csókolózunk. Közös fürdést felhoztam,de de azt mondta szégyenlős(persze nem így van,lehet csak új,idegen ez még neki)

Tudnátok valamit tanácsolni?

2019. szept. 24. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Egy fas. z. a cumit nem vetne(k) meg.
2019. szept. 24. 22:41
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Te K vagy, az meg Béta.
2019. szept. 24. 22:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
kicsit furcsák vagytok ugye tudod?
2019. szept. 24. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:
16%

'De észrevettem hogy nem akar megcsókolni'

Büdös volt a szád! Ajánlok neked jó fogkrémet, elektromos fogkefét és szájvizet ha szeretnéd. Privát üzenetben leírom a nevüket mert itt szerintem tilos reklámozni.

2019. szept. 25. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Comb simogatás ülve ujjheggyel, tenyérrel váltogatva; állva ölelés, simogatás, nyakra puszi. Aztán meg ugye kérdés, mire, hogyan reagál..
2019. szept. 25. 00:12
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennem szexelnek olyannal aki nem csokol meg. Nem kell erzelmet vinni bele de szerintem a csok igencsak izgato es resze a szexnek. Furak vagytok elegge, nem ertemmiert nem szexeltetek eddig:D majd kozben kiderul ki mit szeret, nemkell erre nagyon raparazni. Kozeledj csak nyugodtan ahogy akarsz, ha valami olyat csinalsz majd szol h nem szereti es kesz
2019. szept. 25. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!