Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan izgassam fel?
28 éves lány vagyok,volt már szexkapcsolatom,komoly kapcsolatom is,tehát tapasztalatom van,de ez új nekem is...szexkapcsolatot kezdtem egy pasival.voltunk együtt pár napja,pettingeltünk csak.Úgy kezdtünk neki a dolgoknak hogy elment tusolni,en felajánlottam hogy megmasszírozom,és így követték egymást a dolgok.De észrevettem hogy nem akar megcsókolni,de én nem is kezdeményeztem ezt.Tudtam hogy azért nem akar mert az túl "érzelemes"dolog,és ezt be is vallotta.
Letámadhattam volna akár tusolás után, de annyira nem ismerjük még egymást,kinek mi jó,így arra gondoltam,szépen fokozatosan alakulnak majd a dolgok.
Holnap újra találkozunk,de nem tudom hogyan kezdjek neki a közeledéshez ha nem csókolózunk. Közös fürdést felhoztam,de de azt mondta szégyenlős(persze nem így van,lehet csak új,idegen ez még neki)
Tudnátok valamit tanácsolni?
'De észrevettem hogy nem akar megcsókolni'
Büdös volt a szád! Ajánlok neked jó fogkrémet, elektromos fogkefét és szájvizet ha szeretnéd. Privát üzenetben leírom a nevüket mert itt szerintem tilos reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!