Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek obszcén kifejezés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek obszcén kifejezés a pina?

Figyelt kérdés

Lányok és fiúk is írjanak!

Tehát amikor nem becézve és nem finoman használják, hanem így nyersen. A férfi és nő közötti beszédben, írásban ez akár izgalmat is hozhat létre? Tehát nem a bunkó beszédre gondolok, hanem a vágyra.

2019. szept. 24. 17:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
42%
Kinek mi. Valaki virágnyelven szeret ilyenekrők kommunikálni, valakinek meg bejön a mocskos beszéd. Nem speciel bejön és használom is a csajommal. 27f
2019. szept. 24. 17:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szövegkörnyezettől függ

Lehet használni sértő kifejezésként is

És lehet használni tárgyilagosan is

Minden azon múlik hogy milyen környezetben akarod használni

2019. szept. 24. 17:05
 3/19 anonim ***** válasza:
18%
Én szeretem a csúnya beszédet, de ez nem izgató, hanem szimplán proli. Én utálom.
2019. szept. 24. 17:11
 4/19 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy pl. a fiú mondja a lánynak, hogy kívánom a pinádat. Vagy a lány írja, hogy elégítsd ki a pinámat!
2019. szept. 24. 17:14
 5/19 anonim ***** válasza:
87%
Egyértelműen vulgáris. Így megyünk a használhatótól a legdurvább felé: nuni- punci - pinus - suna - muff - p*na - p*csa.
2019. szept. 24. 17:18
 6/19 anonim ***** válasza:
81%

Obszcén.

Én nem használom, és eddig minden lány azt mondta, undorító szónak találja, akivel beszéltem erről.

2019. szept. 24. 17:20
 7/19 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem nem , én szoktam használni csaj ismerősökre, persze akiket régóta ismerek. pl. "Mi a helyzet te kis pina" stb. nem szokták sértésnek sem venni.
2019. szept. 24. 17:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Igen obszcén de van az a helyzet mikor használom. Vagy a párom is
2019. szept. 24. 17:30
 9/19 anonim ***** válasza:
74%

Lényegretörőbb, mint a kismillió becézett változat. Szerintem nem obszcén, főleg, ha felnőtt nők nemi szervéről van szó. Nekem a "pina" kifejezés azt szimbolizálja, hogy a partnernő nem valami mimóza virágszál, hanem kemény csajszi. Nagyon izgalomba tud hozni.

28F

2019. szept. 24. 17:33
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Közönséges
2019. szept. 24. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!