Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavarna titeket ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna titeket ha a párotok szex végén mielőtt elmegy?

Figyelt kérdés
Kutya pózban csináljátok es mielőtt a pasitok elélvez hirtelen bedugja tövig a popótokba és bele élvezne el?Haragudnátok rá?
2019. szept. 23. 17:23
 1/7 Liz* ***** válasza:
100%
Hirtelen bedugja tövig..? Képtelenség lenne, a záróizmok nem engednék, de ha megpróbálná az lett volna az utolsó alkalom köztünk!
2019. szept. 23. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ha nem kérdezte meg előbb. Ha ezt előre eltervezte és nekem nem szólt
2019. szept. 23. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Te még nőt sem láttál közelről, nemhogy anális szexet.
2019. szept. 23. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Addig lenne a barátom. Ráadásul ez így képtelenség. Vagy téged raktak már ilyen hirtelen seggbe, hogy ilyen jól tudod?
2019. szept. 23. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
96%
Áh, kit zavarna egy kellemes dugás közben végrehajtott anális gyilkosság. Téged se zavarna, ha élvezés előtt athamé-t döfne a farkadba és megidézne a véreddel egy démont valamelyik elfedett civilizáció ősi vallásából...
2019. szept. 23. 17:36
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Igen, nagyon zavarná a nőket, nem véletlenül van az anális szexnek a három alapszabálya: higiénia, síkositás, fokozatosság. Ezek nélkül nemcsak, hogy kockázatos, de baromi fájdalmas is.
2019. szept. 23. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:

A "zavarna" elég enyhe kifejezés. Ha tényleg ilyet tenne a párom, akkor - túl a szakításon, - feljelenteném szexuális erőszakért, miután látleletet vetettem orvossal.

Ha tudni akarod, hogy milyen következményekkel járna, amit leírtál, akkor egy hirtelen mozdulattal ülj bele egy olyan vastag kígyóuborkába, mint a farkad.

Mondjuk nehezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen kretén átcsússzon a szűrőimen, és eljussunk az ágyig, de komolyan gondolom, amit írtam (látlelet + feljelentés).

2019. szept. 23. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!