Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett engeditek ezt?
Sziasztok
Fogamzasgatlot szedek és négy év alatt kétszer élvezett belém barátom. Én szeretném, mert jó úgy befejezni szerintem illetve persze neki is nagyon tetszett akkor. Jó lenne ha nem kéne azt figyelni hogy vegye ki időben.
Viszont nem meri, fél hogy baj lesz a vége. Természetesen nem szeretnénk gyereket.
Lányok, akik szednek tabit, nektek barátotok bennetek megy el?
Tudom hogy “csak” 99%-os védelmet biztosít ezért is kérdezem. Persze annál a lett alkalommal nem volt baj, viszont a jövőben sem szeretnénk.
Köszi :)
22L
Nincs 100%-os védelem, el kell fogadni, még így is teherbe eshetsz, hogy utolsó pillanatban kiveszi.
Nyugodtan elmehet benned, annak az esélye, hogy bogyó mellett teherbe esel egy a millióhoz.
Két kapcsolatom volt, amikor tabiztam. Elsőben majdnem végig, másodikba csak az elején(1,5 év)
Mindig belémélveztek, amikor “védve” voltam. Úgy gondolom, hogy ha korábban nem volt baj, akkor később sem lesz, bár mi sosem gorcsoltunk ezen, mert az sokat ront az élményen.
Szerintem, ha korábban belédment és nem lett semmi, nyugodtan mehet többször is, csak járj el dokihoz, Szedd rendesen a gyógyszert és nem lesz baj :)
21/N
Amikor szedtem fogamzásgátlót igen minden alkalommal belém élvezett a párom nem lett semmi baj . 7 évig szedtem fogamzásgátlót
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!