Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! El tudtok menni oráltól,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! El tudtok menni oráltól, ha a lány béna?

Figyelt kérdés
Én úgy éreztem, hogy béna voltam, bár ő elment, és azt mondta, hogy nem voltam az. De szerintem hazudik.

2019. szept. 23. 14:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem biztos.
2019. szept. 23. 14:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Van hogy ha profi aki cumiz még akkor is előfordul hogy nem tudok elmenni.
2019. szept. 23. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány béna akkor nagyon-nagyon nehéz és hosszadalmas elélvezni oráltól. Ha egyáltalán megy. Szóval annyira béna nem lehettél.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudnék elmenni, ha nem élvezném.

Tehát, ha magamból indulok ki, valamit, biztosan jól csináltál! Nyugi!

5/15 anonim ***** válasza:
Ha en is ramozgok akkor igen, de ha bena a lany es csak o csinalja akkor nem.
2019. szept. 23. 14:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Egyébként mitől lehet béna egy orál? Kíváncsi lennék mit lehet annyira elrontani, hogy ne legyen élvezhető. Megköszönöm a válaszokat! :)
2019. szept. 23. 14:32
 7/15 A kérdező kommentje:

En is koszonom a valaszokat, kicsit megnyugtattak. :D

6-os: Nem fogaztam, de azzal is el lehet rontani. Nem tudtam eleg melyre bevenni, meg nem vagyok benne biztos, hogy jol hasznaltam a nyelvemet.

2019. szept. 23. 14:36
 8/15 anonim ***** válasza:
48%
Biztos csak nyugtatott
2019. szept. 23. 14:42
 9/15 anonim ***** válasza:

A többi sráccal eddig hogyan ment a dolog, ők meg voltak elégedve? Vagy most csináltad először? :)

Egyébként egészen mélyre bevenni például nem kell feltétlenül. Persze jó dolog a mélytorok, érdemes kísérletezni vele, de azért nem akkora tragédia, ha nem megy, pláne az első alkalommal rögtön. Illetve ha már megy, akkor sem kell végig a torkodban tartani, csak időnként leengedni oda. ;)

2019. szept. 23. 14:55
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat, én akkor sem tudok elmenni az oráltól, ha jól csinálja a partner.
2019. szept. 23. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!