Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek melyik elfogadhat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek melyik elfogadhatóbb?

Figyelt kérdés

1. Kb.1 cm szőr alul a lányon

2. Csupasz alul, viszont ha kezd visszanőni a szőr kipattogzik 18 éves lány vagyok és az a problémám ha szőrtelelnitek akkor alul mindig kipattogzok amikor kezd visszanőni a szőr ( probáltam már sok módszert csak nagyon érzékeny a bőröm ) De ha valakinek van valami jó módszere, hogy ne pattogzon ki akkkor az nyugodtan írja meg.

2019. szept. 23. 13:14
 1/9 anonim ***** válasza:
1cm
2019. szept. 23. 13:16
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Forróvizet a kopaszra!
2019. szept. 23. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Az se zavar ha dzsungel. Csak a bikinivonal legyen ápolt.
2019. szept. 23. 13:19
 4/9 anonim ***** válasza:
1 cm trimmelt
2019. szept. 23. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
1 cm fazonra igazítva, de azért időnként csupasz. Szeretem a változatosságot :P.
2019. szept. 23. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáld hajnyiró géppel leszedni rövidre és akkor nem pattog ki.
2019. szept. 23. 14:18
 7/9 Liz* ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam csinálni, hogy jó hosszas zuhanyzás vagy kádfürdő után "esek neki" így jól felázik a bőr és nem lesz fájdalmas. Aztán egy kis ideig hideg vízzel borogatom, Sudocremmel bekenem és utána ha tehetem egy kis ideig még nem veszek fel bugyit hogy az se irritálja. Lehet így furcsán hangzik, de nekem bevált😀
2019. szept. 23. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az is nagyon szép, ha természetesen hagyod.
2019. szept. 23. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a szexibb, ha minél szőrösebb, teljesen természetes egy lánynak. Nekem az tetszene.
2019. szept. 24. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!