Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért mondja egy nő hogy jó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja egy nő hogy jó a szex meg hogy neki elég nagy a farkam, miközben kicsi és béna vagyok az ágyba?

Figyelt kérdés

Nem vagyok gazdag ! Tehát a pénz, anyagi dolgok 100%-ig kilöve. Lehet azért hogy igy akarja elérni hogy vele legyek? Nem lehet nem sértően leirni, de nem egy jó alakú szép nő. Viszont én is elég ronda vagyok. Kb ezért is jöttünk össze mert külsőre egy szinten vagyunk.

Viszont ez a megjátszás és kamuzás nekem nagyon nem jön be. Mikor rákérdezek akkor meg van sértödve és azt mondja ne gyanusitgassam hogy neki nem jó a szex...

2019. szept. 22. 12:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
17%

#8 azzal nem oldasz meg semmit ha magad ostorozod!

A legtöbb nőnek 26-22 között kell. Nem kell elfogadni, akkor is így van.

Nagyon sok csaj ismerősöm van viszonylag, van egy aki utált egy pasit mint a szart... a gyereknek 19 cm, úgy hazavágta vele a csajt hogy sikított meg spriccelt.. úgy kellett őt felrakni az ágyra mert a földön remegett...

2019. szept. 22. 13:37
 12/19 anonim ***** válasza:
6%
*16
2019. szept. 22. 13:37
 13/19 anonim ***** válasza:
12%

A gyereket utálta de a szex jó volt vele. Erre tartotta. És meg is mondta... 17 cm alá nem igen menne... legutóbb megrakták egy olyannal ami feszítette... hazamenni alig bírt.. még másnap is fájt neki, de leszarta mert élvezte... szó szerint sírt, messenger videóhívásban beszeltünk.

Minél jobban sírt annál erősebben kapta...

2019. szept. 22. 13:39
 14/19 A kérdező kommentje:

#10 nehéz úgy bármit megfigyelni ha állandóan megjátsza magát és megsértödik ha rákérdezek...

Szeretném ha jó lenne neki, de igy nem lehet.

Lehet hogy bolond a nő és az lesz a legjobb ha gyorsan megszabadulok tőle.

2019. szept. 22. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
A méret relatív, mert a nők hüvelye sem egyforma. Ha nincs 8 cm, akkor kicsi. Amennyiben nem "harangozol" benne, és van olyan pozitúra, hogy eléred a méhszáját akkor megfelelnek a méreteitek. Jó meg akkor vagy az ágyban, ha figyelsz a partneredre és megpróbálod minél több örömben részesíteni! Ha ezek alapján is béna vagy, és nem elég nagy, akkor tényleg hazudik, bár akkor meg nem tudom, hogy miért lenne veled...
2019. szept. 22. 13:55
 16/19 A kérdező kommentje:

#15 hát ez az amit nem értek.

( amúgy eléggé harangozok benne, mert nekem kicsi, neki tág, és olyan lucskos hogy szinte semmit nem érzek belőle )

2019. szept. 22. 13:59
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha jól értem, akkor a problémád az, hogy Te kicsinek gondolod a péniszed és azt hiszed, hogy béna vagy az ágyban. A nő meg nem így gondolja, ezért Te azt hiszed, hogy hazudik. Hát cimbora, nem irigyellek. Lenne egy nő, akinek megfelelsz csórón és rondán, de Te annyira paranoid és kisebbségi komplexusos vagy, hogy még a nőd érzéseiben is kételkedsz és kiadnád az útját...! Márpedig az nagyon sértő, ha megkérdőjelezik az érzéseidet, úgyhogy jogosan sértődne meg ezen bárki. Neked is rosszul esne, ha valaki kételkedne az érzéseidben. Gondolj bele, hogy szerelmesen a párod fülébe susogsz, hogy szereted és jó vele a szex, erre rádförmed, hogy ne hazudozz, meg ne színészkedj! Ez nagyon otromba! Másrészt mi jogon ítéled meg, hogy neki mi a jó? Lehet, hogy nincs is hüvelyi orgazmusa, mint a nők nagy részének, és a csiklóingerlés és a hüvelybemenet ingerlése tölti el jó érzésekkel! Ha valakinek nincs ki a négy kereke kettőtök közül, nekem lenne egy tippem, hogy ki az...
2019. szept. 22. 21:35
 18/19 A kérdező kommentje:

#17 bocs de ki volt ott?

Azért csak tudom hogy mit tudok, mit csináltam.

És hogy a nő hogy reagált ezekre.

Az mind kamu megjátszás volt, mert szxr vagyok a szexbe.

Nem a párom , kétszer dugtunk, ennyi.

2019. szept. 22. 22:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Az en baratom ugyanez.

Jo lenne ha osszekapnatok magatokat mert eleg faraszto folyton a titeket gyozkodni, h nem vagytok szarok.

Ne nekem kelljen mar meggyozni a masik felet, h mikor otszor elmegyek, akkor nekem eleg az a hossz es plane vastagsag, ami neki van.

Ha pedig ennyire nem bizol meg a valaaztottadban, akkor ne legyel vele.

Amugy a tizennyolc centi altalaban a noknek tul nagy, mivel belul atlagban 16cmek vagyunk. De ezt igazan halkan mondom..

2019. szept. 29. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!