Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelenség ha egy fiatal lány nem borotválja csupaszra a punciját?
Figyelt kérdés
Én nem szeretem csupaszon, általában valamilyen fazonra van nyírva, vagy esetleg ha olyan kedvem van, akkor meghagyom hosszabbra, de természetesen akkor sem az a dzsungel típusúra. Nekem vörös a szőröm, szóval valamilyen szinten különlegesnek találom, ezért is jobb érzés így. Viszont van olyan ember aki szerint igénytelen a punciszőr egy nőn, főleg ha az még fiatal is. Ti mit gondoltok erről?2019. szept. 22. 12:02
11/16 anonim válasza:
Nekem szőrös,minden pasi imadta
12/16 anonim válasza:
Nem igénytelen. Szerintem szexi az ápolt, szőrös punci.
13/16 anonim válasza:
Ezer bocsánat a visszakérdezésért!
De szerinted igénytelen ha egy nő fején haj van?
Amúgy a legtöbb férfi számára sokkal vonzóbb csak erről a nők nem hajlandók tudomást venni. Amerikából begyűrűzött a borotva mánia és azóta a nők meg vannak bolondulva.
14/16 anonim válasza:
Csodálatos vagy. Ez iszonyúan izgató. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!