Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fog fájni az első ha ennyire szűk vagyok?
Egy kisebb tampont sem tudok felrakni, örülök ha a fele bemegy, de van amikor még az sem jön össze.
Igazából a hossza és a vastagsága is probléma :’D ahogy tolom be nekiutkozik valaminek és fáj. Pedig sosem megy be teljesen.
Illetve ha az ujjam dugom be az sem jó érzés
Hiába vagyok nedves, egyszerűen fáj.
Aztán egy férfi tag csak vastagabb (meg persze hosszabb) mint egy kis tampon vagy az ujjam.
Teljesen elveszi az egesztol a kedvem.
Nagyon fog fájni, ugye?
Kiollóztam pár dolgot Neked segítségképp egy oldalról.
Próbálj meg ellazulni, és a partnerednek mindenképp tudni kell a félelmedről, hogy segíthessen a feloldásában.
A hüvelygörcs miatt az érintett behatolással járó szexuális aktusra eleve képtelen, így leggyakrabban fiatal, szexuális téren tapasztalatlan, szűz lányoknál, nőknél fordul elő. A szexuális diszfunkció leggyakrabban pszichés okokra vezethető vissza. A nőkben gyakran olyan képzetek élnek a szexuális aktussal, különösen a szüzesség elvesztésével kapcsolatban, mint hogy az durva és fájdalmas, és közrejátszhat még a nem kívánt terhességtől való félelem is. Az akaratlan görcsök feloldásához meg kell tanulni tudatosan kontrollálni a hüvely környéki izmokat. Az erre legalkalmasabb technikák az intimtorna, vagy az ún. Kegel-gyakorlatok, melyek az intim izmok (pl. a hüvely és a végbél záróizmai) megfeszítésével és elernyesztésével operálnak. Ezek a gyakorlatok nem mellesleg jótékonyan hatnak a nőgyógyászati, pl. a vérzéssel kapcsolatos problémákra, segítségükkel megelőzhető az inkontinencia, pozitívan befolyásolják az orgazmuskészséget, és nagy segítséget jelenthetnek később a szülésnél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!