Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bemenne tövig egy 16cm hosszú és 4cm vastag pénisz?
Sokan azt mondják, hogy a vagina úgyse olyan hosszú, elég egy rövidebb pénisz is...
Csak normális válaszokat!
Nekem 18 cm simán jöhet.
21/n
#16os persze, a gyakori nem éppen a legmegbízhatóbb ilyen szempontból...
#17es nyilván nem r%bancokkal szeretnék dugni, a kérdés a normál, átlagos csajokra vonatkozott
Alapvetően nem lesz tágabb senki a sok szextől, mert a vagina mérete genetikailag adott... max a szüléstől változhat.
A 16 centi okés, annál kisebb viszont pl nekem nem lenne “elég”. Ettől függetlenül soha nem dobtam volna ki senkit csak azért, mert szerintem kicsi a pénisze. Szóval számít a méret, de nem minden. :)
25N
Nekem kb 19/20 és 5,5cm a vastagsága. De idáig nem sokszor fordult elő hogy ne ment volna be teljesen. Inkább csak arra kellett figyelnem hogy nem minden pózban lehet erősen/gyorsan teljesen betolni. Pedig voltam szűzlánnyal is. Inkább max az előjátékra kell figyelni.
Szerintem a 16/4-el is tudsz nagy örömet szerezni a párodnak, ha jól csinálod és be is fog férni az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!