Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napi 3-4x masztizok ez normális? N
Figyelt kérdés
2019. szept. 20. 21:07
3/7 anonim válasza:
Nekünk nem gond, de áruld el miért nem kerítesz egy pasit aki rendszeresen rendbe tenne? ;)
42f
4/7 anonim válasza:
Van, h én is. Mi lenne ezzel a baj? Remek feszültség oldó, meg amúgy is saját magamnál jobb társaságot eddig még nem találtam... :D
5/7 anonim válasza:
Teljesen normális - ilyen a libidód, egészségedre! A maszturbáció nem bűn, sőt hasznos mert megismered, felfedezed a saját testedet, reakcióidat (és még kellemes is).
Az előttem szólóval egyetértve, azért próbáld partnerrel is, az még kellemesebb :)
6/7 anonim válasza:
Nem normális dolog. Mindenképpen menj el vele fül-orr-gégészetre
7/7 anonim válasza:
Én napi 10-szer is simán. Nem a mennyiség a lényeg, hanem hogy érezd jól magad és érje el a célját. Ha van kivel csinálni, akkor ez a szám csökken, nyilván. Csak az a baj, hogy állandóan kanos vagyok, így szex után is kiverem, ha a csaj nembírja tovább.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!