Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak természetüknél fogva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak természetüknél fogva domina nők?

Figyelt kérdés
Úgy értem, akik tényleg élvezik ezt nem csak a pénzért csinálják vagy a párjuk kedvéért. Maga az attitűd amire kíváncsi lennék hogy létezik e, nem maga a fizikai megvalósítása. Írhattok privibe ha van kedvetek. Nem akarok ismerkedni sem ajánlatokat tenni csak érdekel a téma.

2019. szept. 19. 23:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is rá gondoltam az előzőnél. A nyolcas
2019. szept. 20. 00:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Probléma kicsit összetettebb, hiszen van benne egy csavar, amolyan 21-es csapdája.

Azok a nők, akik kedvelnék, akik indíttatást, netán belső kényszert éreznek a domina szerepre megesik, hogy mégis monogám kapcsolatot keresnek. (ezt szeretnék valójában vagy a beléjük nevelt szokások, ill. elvárások miatt) Tehát, nem sok férfi fogja tudni, hogy ő milyen vágyakkal él. Párkeresésénél, ha egyből domináns a szexben avval igen sok partnert elriaszt. Ezért nem feltétlenül rukkol elő a rejtett vágyaival. Ha nem vevő a pasi ilyen dolgokra, azaz nem adja jelét, akkor vagy dobja a nő és keres egy megfelelő partnert vagy beletörődik, mint oly sok ember és elfojtja a vágyait. Mivel, nem feltétlenül domináns a hétköznapokban az, aki az intimitásban arra vágyik, így kissé őrlődik az átlagos női szerep és a domináns között. Egyik ezt, másik azt válassza, kevesen tudják összehozni a kettő kombinációját.

Nejem is ezen nők közé tartozik. Néhány partner után eléggé kiábrándult a keresgélésből. Tulajdonképp, senkivel nem volt megfelelő intim viszonya. Egymást követően fogott ki tutyi pasikat, akik nagybetűs férfinak képzelték magukat. Az ágyban pedig nullák voltak, fantáziátlanok, egyszerűek, mint egy faék. (attól, hogy egy pasi nem férfias, még nem jelenti, hogy kedveli az alárendelt szerepet az ágyban)

Internetes tárkeresőn ismerkedtünk meg. Hamar ráéreztünk egymás szexuális kultúrájára, igen hamar egy hullámhosszon voltunk és eléggé könnyeden társalogtunk a szexről is. Akkor még nem tudtuk pontosan egymás vágyait, de jó irányba haladtunk. Néhány hónap, úgymond normál együttlét után jöttek a domina és alárendeltje játékok. Egyből közölte velem, ő kizárólag irányító. Mivel én nyitott voltam mindkét oldalra, ő pedig csak egyikre, adottak voltak a szerepek. 15 éve élünk együtt, mai napig élvezzük a normál szeretkezések mellet az ilyen irányú játékokat is. Hol csak könnyed szerepjáték szinten, hol pedig bdsm módban. (két gyerekünk van, így szabadidő szervezése az egyetlen akadálya a rendszerességnek)

Persze, biztos akadnak olyan nők is, akik éjjel - nappal alfa szerepben élnek. Ilyen partnerem nem volt.

Ha egy ilyen típusú nő, profi dominának áll, akkor vajon, hányan hiszek el, hogy élvezi is és nem pusztán a pénzért teszi?

2019. szept. 20. 01:08
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem részlegesen alapból van, de ritka, és furcsán jelenik meg a dolog.

Nemrég voltam egy állásinterjún, és az interjúztató nő már az első pillanattól kezdve K.O.-t adott a személyiségével. És valahol itt lehet a dolog kulcs: hogyha egy határozott személy találkozik egy határozatlannal, akkor tuti a domináns lesz a nyerő a másik felett. Ha viszont 2 domináns találkozik egymással, akkor többnyire elsőre a felek közt kakaskodás fog menni, ami lehet, hogy idővel építő jellegűvé tud változni, de nem biztos.

Tehát összességében inkább úgy fogalmaznék, hogy igen, vannak domina hajlamra vevő nők, ami előhozza belőlük ezt a tulajdonságot.

2019. szept. 20. 10:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A 12-es válasza teljesen passzol rám is. N
2019. szept. 20. 11:03
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

Én ilyen vagyok.

Hosszú út vezetett oda, hogy el tudjam egyáltalán fogadni, hogy az átlagos társadalmilag elfogadott szexen kívűl más " perverzebb " dolgok izgatnak.

Eleinte azt gondoltam hogy alá rendelt szerep az ideális számomra, de sosem tudtam átengedni az irányítást. Ez nem működött. Aztán kibróbáltam milyen ha én irányítok. Kinyilt a világ és azóta megtaláltam magam.

N

2019. szept. 20. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!