Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányt keresek! Valahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányt keresek! Valahol van, vagy országos hiánycikk?

Figyelt kérdés
2019. szept. 19. 09:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Javítok nem utolsó, hanem előtti.
2019. szept. 19. 10:33
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A szüzesség egy állapot, senkiről nem látod elsőre. Ha valakit megismersz, és tetszik, akkor nem mindegy, hogy az -e?
2019. szept. 19. 10:47
 13/22 anonim ***** válasza:
3%

Na most akkor hogy van ez? A szűz lányoknál is a méret a lényeg? Aki a mérete miatt komplexusos és nincs tapasztalata az a tapasztalatlan szűz lánynak se jó ???

Ellenben megy a vetítés hogy nem a méret lényeg csak tud használni és az ember számít nem a farka blablabla...

Akkora kamu mint a ház!!!!!

36/f szűz

2019. szept. 19. 11:00
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

>A szűz lány országos hiánycikk. <

Hát ez olyan lealacsonyító, hogy nincsenek rá szavak. Csak figyeljük meg, ebben a kérdésben több rétegű a tárgyiasítás.

"Szűz lányt keresek! Valahol van, vagy országos hiánycikk?"

1. Szűz lányt keresel. Tehát a szüzesség a legelső szempont a párkeresésben. A lányok / nők értékét elsősorban (kizárólag) az határozza meg, hogy szexelt-e már. -> Miután lefeküdt BÁRKIVEL, pl veled, értéktelenné válik.

De lépjünk túl ezen, lehet hogy vallásos vagy, és nem tartod értéktelennek a tapasztalt lányokat, pusztán a szüzesség számodra hatalmas plussz egy alapvetően értékes emberen. Házasságot keresel, és te is szűz vagy. Oké.

2. Országos hiánycikk. Tehát az 5 millió magyar nő közül még a többre értékelt (szűz) csoportra is úgy hivatkozol, mintha fogyasztási cikk lenne. Nem emberi lény, nem az érzelmeid és vágyaid potenciális alanya, hanem egy zacskó levespor. Vagy csavarhúzó. Vagy bármilyen más tárgy, amit épp nem ÁRUSÍTANAK.

Szégyen. Komolyan szégyen.

De tudod mit? Az ártatlanság vélelmére hivatkozva gondolhatjuk azt, hogy nem vagy egy nőket lenéző és tárgyiasító személy, pusztán csak nehezen fogalmazod meg a gondolataidat. Tessék, segítek neked hogyan tedd fel ezt a kérdést.

Szeretnék kapcsolatot létesíteni egy szűz lánnyal! Magyarország területén magas valahol a szűz lányok aránya a lakosságban, vagy mindenhol alacsony?

2019. szept. 19. 11:07
 15/22 anonim ***** válasza:
35%
Jelen. 18/L
2019. szept. 19. 11:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok, csak nem esett le senkinek... :D

#7 és #9 voltam...

2019. szept. 19. 11:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért augusztus 24 és szeptember 22 között elég sok lánynak van születésnapja. Nem reménytelen a keresésed.
2019. szept. 19. 11:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hihetetlen de 22 évesen szűz vagyok.

Persze voltam már pasival, de csak én elégítettem ki.

22/L

2019. szept. 19. 11:55
 19/22 anonim ***** válasza:
75%

"hiánycikk"

Egy nő nem árucikk!

De az intelligencia igen!

2019. szept. 19. 12:04
 20/22 anonim ***** válasza:
14%
#18 természetesen full kamu.
2019. szept. 19. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!