Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti szexelnétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szexelnétek olyan lánnyal akivel mondjuk 3-4× találkoztok egy intézményben, és 1 éve ismeritek?

Figyelt kérdés

A lány nem csúnya egyáltalán. De a fiúnak annyira talán nem jön be. De mondjuk a csaj megkérné hogy szexeljen vele, mert ő vele szeretné elveszteni a szüzességét.

Na jó kis történetet rittyentettem, de nagyon érdekelnek a válaszok.

2019. szept. 18. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Most akkor arról van szó, hogy te vagy a lány, mindketten 14-15 évesek vagytok, egy iskolába járrtok, oárszor találkoztok a folyósón/közös órán, neked szimpatikus a stác, de mivel nem (sokat) beszéltek, így nem tudod, hogy kedvel-e? A hormonok pedig azt sugallják, hogy feküdj le vele?

Nem sértésnek szánom, de ez az egyetlen egy szituáció, ahol el tudom képzelni, hogy egy ilyen kérdés felmerül. Ha pedig erről van szó, akkor valószínűleg igent mondana, csak nem tudom, hogy rádnézve is ez lenne-e a jó.

Ha netán véletlen nem erről lenne szó, akkor elnézést kérek miatta.

Én nem vagyok az a fajta, aki lefekszik valakivel, akit párszor látott munkahelyen, de nem is beszéltem vele meg stb.

2019. szept. 19. 16:58
 12/13 1Léna ***** válasza:
48%

Csak a szüzesség elvesztése a cél?

Ezt csak egyszer lehet. Ez egy fontosabb igazi szerelmi kapcsolatnál lehet, hogy hátrány lesz. Az első aktus az erős kötést/kötődést tud kiváltani. Ez a "ragasztóhatás" hasznos egy hosszútávú kapcsolathoz. Viszont, minél több a partnerváltás ez a "ragasztóhatás" annál jobban csökken.

Vagy ezzel szeretné a lány megszerezni a fiút?

Mi van ha ettől nem szeret bele a fiú?

Vagy állapotos lesz utána a lány?

A filmek félrevezetőek. A szüzesség nem egy olyan dolog amitől minél hamarabb meg kell szabadulni.

Kívánom, hogy a lány találja meg az igazit.

2019. szept. 19. 22:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha legalább közepes szinten tetszik akkor igen, bunkosag lenne visszautasítani. Egybkent volt hasonló keres amivel találkoztam és eleget tettem neki
2019. okt. 22. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!