Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kivel volt már olyan, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel volt már olyan, mikor először megláttátok az adott partneretek szerszámát az jóval nagyobb volt mint amire számítottatok?

Figyelt kérdés

Mekkora volt? Mi volt a reakció és mi lett a végeredmény? Csalódás volt vagy jó élmény?

24/F

2019. szept. 18. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
Én már fürdő nadrágban is láttam a barátom az első szex előtt. Láttam hogy ez nem lesz kicsi, aztán az első alkalommal meg jobban meglepett a mérete. 😀😮 Legalább 20 centi neki. De nem mertem le vagy kérdeztem rá.
2019. szept. 18. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
A végén még kiderül, hogy a magyar átlag péniszhossz nem 13-15 cm, hanem 17-20! Lányok, ti túloztok egy kicsit, attól tartok.
2019. szept. 18. 13:51
 13/14 anonim ***** válasza:
16%
Azért isteni itt csomó nőnek a qrás a krapekjával, mert még nem találkoztak az én dákómmal.
2019. szept. 18. 18:28
 14/14 manly ***** válasza:
100%
Nekem nővel kapcsolatban volt hasonló élményem .Az egyik azt mondta akkora akármid van, mint egy lónak.A másik közölte, hogy jó faxod van, nem is gondoltam volna.
2020. okt. 2. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!