Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyre erosebb bennem a gondolat, szerintetek?
Figyelt kérdés
Rendes szexualis eletem van, nincs gondom a nokkel. De nagyon elakarok menni kur***zni, igaz kicsit tartok a dolgotol legfokeppen az egeszsegugyi problemaktol.
Megeri vagy hagyjam ezt a hulyeseget?
2019. szept. 18. 10:47
2/7 anonim válasza:
Szerinted érdekel ez valakit? K..rvázz,ha erre vágysz. Ha normális kapcsolatban élnél,eszedbe sem jutna. Sajnálom a partnered,már ha van.Dehogy nincs neked gondod,csak itt fényezed magad!
3/7 anonim válasza:
Én kipróbáltam egyszer, nem jött be. Pont az hiányzott, hogy legalább minimálisan ismerem a lányt akivel lefekszem, enélkül elég üres volt a dugás. Szóval nem hozta meg a kedvem hozzá.
4/7 anonim válasza:
Ha annyira erre vágysz akkor csináld (de ne a partnered mellett). Hogy megéri-e eldöntöd majd. Túl nagy élményre ne számíts, szenvtelen, szenvedély nélküli szex, kb. egy "ürítés" mintha élő gumibaba lenne.
5/7 anonim válasza:
Ha tényleg annyira rendes lenne a szexuális életed akkor nem akarnál krvázni
6/7 anonim válasza:
Nyomingerek! Nézzetek már fel egy ilyen weboldalra legalább! Bár ott is, mint az életben a nők 99%-a hulladék! De az az 1% az elképesztően dögös! És ha ilyet akar dugni, ám legyen! Nekem sincs gondom, sokféle nőt dugtam már... ami visszatart hogy nem lenne akkora élvezet gumival és k...rvával. Majd talán ha már nem tudok ingyenribit fogni😀😀😀
7/7 anonim válasza:
Dettó, mint 3-as. Egyszer elmentem, csak azért, hogy elmondhassam, ezt is kipróbáltam. Azt kaptam, amit vártam; egy kommersz, érzelmek nélküli üzekedést, ami után csak kiürül a za ember lelkileg, ahelyett, hogy feltöltődne.
De erről hiába papolunk neked. Menj el, próbáld ki, az legtisztább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!