Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A idős pasik miért akarnak fiatal lányokkal kezdeni? és a idős nők miért nem engedik hogy fiatal pasik udvaroljanak nekik?
Azt vettem észre hogy a idős pasik fiatal lányokra vágynak viszont a idős nőknek szóba sem jöhet egy fiatal srác csakis maguk egykorúakkal állnak szóba.
Most is volt egy fesztivál ahol volt egy idős házaspár és volt egy fiatal táncos nő a idős férfi meg be állt viccből táncolni a nő fogta a seggét minden a felesége meg csak nevette.
Ösztönös.
Ahogy korábban is írták a férfiban genetikailag kódolt hogy minél több egészséges "potenciális anyába" szórja a magvakat, és mivel a férfi számára a legerősebb szexuális inger (összebújás előtt) a vizuális inger ezért leginkább olyan partnert keres akinél eh az inger baromi erős.
Azért valljuk be hogy ha feszes bőr a combokon és a hetyke mell izgatóbb dolog mint a narancsbőr, a striák és a vizslafülek.
A nőknek viszont az a beállítottságuk hogy megkeresség a szaporodásra legalkalmasabb hímet. Náluk a vizuális inger nem annyira erős hatású ellenben az egzisztenciális, érzelmi vagy fizikai biztonság érzése kifrjezetten izgató lehet. Nyilván ezeket egy fiatal srác feltételezhetően kevésbé tudja megadni. Plusz egy idősebb nőnek fontos a férfiban hogy jó legyen vele a szex. Nyilván itt is a biztonság miatt mivel egy vele egykorú férfi tapasztaltabb és lehet feltételezni hogy nem fog a férfi bénázni, nem csinálja olyan durván hogy az fájdalmat okozzon stb.
(tisztában vagyok vele hogy az embereknek több is kell ezeknél de a kérdés a szexualitás témában hangzott el és így nagyjából ez van amit leírtam)
Szerintem az idős vagy idősebb nők is engedik hogy udvaroljanak nekik, sőt sok mindenben benne is vannak, csak nem úgy mint ahogy némelyik fiatal akar "udvarolni".
Mint itt lehetett már olvasni olyan kérdést hogy " Hogyan tudnám megdugni a szomszédasszonyt ".
Aki annyit nem tud hogy egy kicsit beszélgessen, vagy udvaroljon és majd kialakul, na annak nem is engedik hogy tahó módon "udvaroljanak".
Mert az ilyen nem udvarlás csak egy sima állati ösztön.
13. vagyok.
Na tessék itt van ilyenről írtam, ilyen paraszt , buta gyerekekről.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Mert egy tapasztalt, erett nonek agyilag is erett, komoly ferfi imponal. A fiatalok magy resze meg nem birja ezt nyujtani. Es akkor meg az anyagi hatterrol nem is beszeltem.
Az idosebb ferfiak nagy reszenek meg eleg egy fiatal test, akit parszor meg lehet huzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!