Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik/csajok! Titeket a jófiú/jókislány, a rosszfiú/rosszkislány vagy a kettő keveréke vonz (jófiú+rosszfiú/jókislány+rosszkislány)?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nagyon általánosítás, de most ezt hanyagoljuk:D2019. szept. 16. 18:51
1/8 anonim válasza:
Kettő keveréke. Aztán akkor lehet mikor hogy :P.
3/8 anonim válasza:
Eddig jártam jófiúval, a "kettő keverékével" és igazán rossz fiúval. Ezalatt ne azt értsétek hogy minden csajjal flörtöl, meg cigizik meg stb ilyen klisék. Az igazi rosszfiút, aki minden bajban benne van, drogok(nem ő használja) fegyverek stb.. Még szerencse hogy nem Magyarországon volt ez az egész eset, mert az egész családom kitagadott volna ha kitudódik. Vele hihetetlenül jól éreztem magamat,még a jófiúval unatkoztam, a "keverékben" pedig meg volt egyfajta stabilitás, de vele is unalmas lett volna hosszabb időre. Ha meg akarnék állapodni, akkor a "keveréket" választanám, ha pedig csak kalandozgatni akarnék mint most is, akkor simán a rosszfiút.
4/8 anonim válasza:
Inkább a jókislány. Jártam rosszkislánnyal, és kész idegbaj. Rosszkislányokat csak dugózni szabad, jó kislányokkal meg komolyra tervezni :)
5/8 anonim válasza:
Nekem az olyan rosszfiú a beszt, aki elhiteti mindenkivel, hogy jófiú. :D
6/8 anonim válasza:
A kettő keveréke, én is olyan vagyok.
7/8 anonim válasza:
Kemény kezű Daddy és egy pimasz, szemtelen, provokatív rosszkislány! ;-)
48Ffi
8/8 anonim válasza:
Csak csaj! Fiú nem kell! Abból meg mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!