Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan visszataszító ez a tetoválás?
Szóval, ha valakivel összejönne a szex és tetoválása lenne akkor nem érdekelne vagy visszataszító lenne?
Ugyanilyen csak a repülő kisebb méretű és a bordák felé mutat.
Tetkók átlagához mérten ez még egy szolid, visszafogott tetkó. Aki tetovált, azt ilyen nem hiszem, hogy zavarná. Ma huszonévesek közt már rengeteg a tetovált, mondjuk azért inkább az alacsonyabb iskolázattságúak közt divatos.
Aki szereti az eleganciát, azok többsége lenézi/lesajnálja valamennyire a tetováltakat. A tetoválás ugyanis az egyik legordítóbb kivagyiság. De még elegáns ember szemlélelte is lehet az, hogy elfogadja hogy egyes szubkultúrákhoz illik a kivagyiság minden formája (pl. hiphophoz), aki ehhez tartozik, az úgy hiteles.
Túl sokat nem tudnék mondani róla.
Egy egyszerű tetoválás.
Ha mondjuk a melleden vagy a feneked fölött lenne azt mondanám szexi de így túl sokat nem váltott ki belőlem.
Szerintem gagyi.
Mondjuk szerintem a legtöbb tetkó vagy gagyi, vagy ocsmány! (láttam szexi tetkót is az egyik csajomon!)
Közhelyes és elég gagyi is. A repülő kidolgozottsága is művészeti érték nélküliséget mutat.
Emiatt nem undorodnák meg egy nőtől se de hogy nagyon nem tetszene az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!