Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar a lány csak tök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar a lány csak tök sötétbe szexelni?

Figyelt kérdés

Szval a lány akivel kavarok úgy döntöttünk hogy lefekszünk. Egyikőnk sem annyira tapasztalt, és nekem így fura. Kívánom őt, mikor világos van már a bugyija is nagyon szexi,de mikor lekapcsoltassa velem a villanyt már nem látok semmit. Nekem nagyon furcsa úgy szexelni h nem látom a partnerem. A behatolás is nehezebb,mert vaksötétbe nem látok semmit, és így a merevedésem se stabil. Kellemetlen hogy lelankad, mivel nincs semmi izgató amit láthatnék.

A csaj nagyon csendes is, mikor nyalom őt akkor sem ad ki egy hangot se,csak csöndben van. Mit javasoltok.

Én 19 ő 18

2019. szept. 15. 20:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
27%

Ez Nő??? keress már olyat, aki szexi fehérneműben vár, leteper, majd máskor elvárja, hogy te tedd ezt. Ez egy kislány, akivel nem lesz jó szexuális életed

N:

2019. szept. 15. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Beszéld meg vele, hogy hogy világos(ab)ban szeretnéd. Lehet, hogy egy könnyű színes anyagot tesztek a lámpára, gyertya stb. Azért, mert te tökéletesnek látod, attól még ő nem biztos, hogy így érzi, mondd neki, hogy látni szeretnéd, mert gyönyörűnek találod. A csöndesség lehet összefüggésben azzal, ha nem vagytok egyedül.

Nem minden lány tud könnyen ellazulni, legyél türelemmel!

2019. szept. 15. 21:09
 13/20 anonim ***** válasza:
30%

Önbizalomhiányos, szégyellős - ez előfordul olyannál is, akinek "hibátlan" a teste, nem megfelelő a testképe.

"Meddig érdemes a dolgot próbálni?" - pffff... ha így állsz hozzá akkor már bocsáss meg de számodra semeddig.

2019. szept. 15. 21:09
 14/20 A kérdező kommentje:

Utolsó... Igazad van, nem jól fejeztem ki magam.

Arra gondoltam h meddíg érdemes próbálkozni úgy, hogy ne tűnjön a dolog egy eröltetésnek.

Nem akarom azt h nyomulósnak gondoljon...

2019. szept. 15. 21:17
 15/20 anonim ***** válasza:
93%
szóval nem nyalhatsz be neki h pld konyhában van rövid szoknyában te meg megkívánod?nem engedi hogy gyönyörködj a testében?passz,talán ha türelmesen kivársz...
2019. szept. 15. 22:34
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Attól h te tökéletesnek látod a testét, ő még simán láthatja azokat a hibákat ami miatt önbizalomhiányos, félénk lesz.

Én is így vagyok ezzel, hiába mondja a barátom h tökéletes a testem, ha én nem úgy látom, de azért sötétben nem szexelünk, max félhomályban.

Próbáld égve hagyni egy kis lámpát, és mondd neki h l@tni akarod az arcát szex közben, ahogy élvezi h megd*god.

Akkor talán ez felizgatja, és engedni fogja h kis fénynél szexeljetek.

Rá kell fokozatossan vezetni. Nálam is így volt.

L

2019. szept. 15. 23:10
 17/20 anonim ***** válasza:
75%

félénk és bizonytalan, több bók kell neki és meg kell értetni vele, hogy gyönyörű a teste.

Esetleg megpróbálni nap közben szexelni.

Az is segít, ha nem szexelsz vele, hanem simogatod, élvezed a teste minden hajlatát, csodálod őt, és ezt csak fényben tudod

2019. szept. 16. 09:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Kishitűség szégyenlősség ami önbizalomhiányra utal. Dugd meg délután, vagy kapcsolj sólámpát ami a szoba másik felében van és nem éri el...
2019. szept. 17. 01:22
 19/20 anonim ***** válasza:
49%
Ilyen önbizalomhiányos nővel le se feküdnék! Mikor mondaná,hogy vak sötétbe akarja, el is küldeném a pi..ába!
2019. dec. 7. 23:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Úgyan így voltam volt bnommel takaró alatt csak sötétben hónapokig ne engedd mindig egy kicsit mer rá fog ragadni,végén meg te leszel a hibás hogy hat nincs teljesítmény... tapasztalat
2019. dec. 8. 02:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!