Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tettél utoljára szex közben amit magad miatt tettél?
Figyelt kérdés
..ösztönösen a magad élvezetére és nem törődtél vele mit szól hozzá a partner.
pl. tudod h nem szereti ha a mellére élveznek, de megtetted mert elkapott a hév és nem törődtél vele h nem szereti..
2019. szept. 15. 19:13
1/10 anonim válasza:
Három orgazmusig nyaltam a partnerem.
Isteni volt!
48Ffi
2/10 anonim válasza:
Engem nem erdekel mar ez,egyszer valaki majdnem olyan onzove tett,mint amilyen o. Csak nyugira es husegre vagyom
3/10 anonim válasza:
Az expasim utált megkötözve lenni, szóval sosem engedte, csak azt hogy én legyek megkötözve. Egy reggelre hozzákötöztem at ágyhoz, játszadoztam vele egy kicsit, lemélytorkoztam, aztán meglovagoltam. Az egész dolog az ő "engedélye" nélkül történt, csak azért mert én ki akartam próbálni, de a végén ő is élvezte.
6/10 anonim válasza:
Egy buli után még részegen szexeltünk csütörtök hajnalban, olyankor mindig agresszívabb vagyok szóval elélvezésnél kérdés nélkül lenyomtam torokra. Annyira nem örült neki, de nem haragudott érte, belefér.
7/10 anonim válasza:
Nem emlékszem már rá, hogy tizenéves kis éretlen hülyegyerekként mi volt az amit tettem a partner akarata ellenére. Mert aki nem veszi figyelembe mit kér a partnere és csak magával törődik az bizony az.
8/10 anonim válasza:
kicsit kétes a kérdés, mert olyat csináltam, hogy egy teljesen új pózba dobtam a csajt, mert ki akartam próbálni, mert nagyon "perverznek", de izgatónak tűnt és egyszerűen kérdés nélkül felkaptam a lábát és a pózba vágtam, nem igazán érdekelve, hogy ő mit szól hozzá, de az az érzésem, hogy téged az érdekel, hogy "mit csináltál, aminél tudtad, hogy a párod nem akarja csinálni, pl szájba élvezés, de te mégis megtetted, mert nem érdekelt, hogy a párod nem szereti, önző akartál lenni"
9/10 anonim válasza:
Bár nem teljesen magam miatt csináltam de a kivitelezés miatt mondhatni hogy mégis.
Szóval egy lánynál voltam és azt akartam hogy már behatolás előtt élvezzen úgyhogy azt csináltam hogy 2 ujj be + 1 a csiklón, másik kezemmel a mellét simogattam + smároltunk közben. Csináltam ezt úgy hogy nem szerette sem az ujjazást sem azt ha a melléhez érek.
De jól jöttem ki belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!