Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Itthon szeretnek a fekete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon szeretnek a fekete pasik magyar lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
2019. szept. 15. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Mivel fekete csajok kb:nincsenek.

Tehát azt kell szeretni ami van:finom friss fehér lanyok.

Ui:a dagik előnyben.

2019. szept. 15. 16:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretnek, és minél többel hátha egyik másikat meg lehet majd dugni 🙄 sajnos én is tapasztaltam ilyet, nem értik a nem szót, erőszakosak és igénytelenek.. Engem egy néger srác még fél év után is zaklatott, pedig már az első mondatok között megmondtam neki, hogy nem érdekel. Barátnőmnek pedig olyan videókat küldött amiben arról énekelt, hogy az ő farka mennyire nagy és minden csak beleülne csak gyávák. Nem véletlenül mondják sokan, hogy mintha egy majommal beszélgetnének.. Nem sok különbség van a majom és a néger között
2019. szept. 15. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!