Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van akkor ha kiverttem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor ha kiverttem a farkamat már elmenttem de folytatom sokáig nem a legjobb érzés de nem is rossz, baj ha ezt csinálom vagy nem, szeretkezés közben is szoktam ilyeb hogy elduranok de folytatjuk?

Figyelt kérdés

#privátbaneírjatok
2019. szept. 15. 10:03
 1/1 anonim ***** válasza:
91%

Ezzel mindenki így van nyugi, a férfiak izgalmi görbéje ilyen - a csúcs után hirtelen visszaesés.

Ha ejakuláció után még "tartani tudod" a merevedést és lendületből a következő menetbe, az inkább csak jó. Feltéve ha a partnered is ilyen típusú - mivel tőle függ, van akinek kell pihenni egy kicsit kettő között, másnak nem.

Ejakuláció után viszont mindig cserélj óvszert és figyelj arra, hogy az ondó ne jusson az óvszer külső felületére!

2019. szept. 15. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!