Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig maradhat ez a állapot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig maradhat ez a állapot így? Kicsi a párom farka és nem elégít ki, nem érzek semmit pedig nem vagyok tág.

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és másfél éve vagyok kapcsolatban. A pasim farka nekem nagyon kicsi. Állva kb 8-9 centi és nem túl vastag. De ennek ellenére szeretem őt. Próbálkoztunk mindennel. Más póz. Sokáig elnyúlt előjáték de valahogy sehogy se jó. Nem merem bevallani neki h már unom az egészet. A legjobb barátom egy dildó amit dugdosnom kell előtte... Nem akarom megcsalni. És tényleg szeretem őt, de ez nagyon elszomorít mert tudom h ő mindent bele ad és nem tehet róla. Már magamat hibáztatom h biztos az eddig nagyobb vagyis inkább átlagosabb farkú pasijaimmal való szexek miatt nem érzek semmit.
2019. szept. 15. 00:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%
DianaAnabella97 újabb kamuja...
2019. szept. 15. 01:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ő az. Diana.
2019. szept. 15. 01:03
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Kamus kisfarkú gyerek nôi adatlap mögé rejtőzve.
2019. szept. 15. 01:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Popsiba esetleg?
2019. szept. 15. 06:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, már amennyiben tényleg kamu a kérdés, hogy ki és miért talál ki ilyeneket? Ha valóban pasi írja, akkor kis vagy nagy farkú az illető? És miért, mit akar elérni vele? Biztos én vagyok korlátolt, de nem igazán látom, mire jó az egész...
2019. szept. 16. 13:16
 16/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kisfarkú az illető, a célja hogy megerősítse a saját téveszméit. Ő a lányokról alkotott teljesen eltorzult képe miatt vagy egyáltalán nem szexelt, vagy ha igen, akkor kisebbségi komplexusa miatt érhette csalódás. Emiatt a lányokat már szinte meggyűlölte, és úgy gondolja, hogy vele azért nem jött senki össze, mert szerinte kicsi a farka. Ez persze csak feltételezés, de ismerek egy srácot itt gyakorin, aki egy az egyben ugyanez, ezért feltételezem, hogy a kérdés feltevője is valami hasonló helyzetben van. A kérdést pedig azért írja ki, hogy kapjon helyeslő válaszokat is. Mivel van itt 1-2 idióta, ezért kap is egyet-kettőt. A többi értelmes választ pedig észre sem veszi, hanem azt az egyet veszi megerősítésnek. Muszáj, hogy legyen neki, mert ha rájönne, hogy egész életében téveszmék alapján élt, akkor kb összeomlana. Én így képzelem.
2019. szept. 16. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!