Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lànyok ha összejönnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok ha összejönnétek egy pasival és kiderülne hogy van neki nagyon élethû dràga mûnôje, kidobatnàtok vele?

Figyelt kérdés
Nagyon dràga és full olyan mint egy igazi csaj. Nagymellû, csinos, mindent lehet vele. Tényleg olyan mint egy igazi. Kidobatnàtok?? Vagy mit szólnàtok??
2019. szept. 14. 12:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%
Beteg😂
2019. szept. 14. 12:43
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Hát amit nem engedél meg azt csinálja még a gumi nőjén
2019. szept. 14. 12:50
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondanál neki, van egy műnőd és időnként amikor nem alszik ott nálad akkor azt is d...od? A nők nagy részét zavarná, úgyhogy két fázisban közelítem meg a kérdést. Először megkérdezném mit gondol a guminőkről, ha zavarja akkor a guminő kuka - mert minek, amikor az igazi sokkal jobb.
2019. szept. 14. 12:55
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
akik ki dobnák azoknak nincs műpéniszűk, vagy valami hasnólo ? utolsó te is kidobnád a te szerszámaidat? ár különbség is van mert az elég drága
2019. szept. 14. 13:11
 15/20 anonim ***** válasza:
22%

Eloszor is, kb. 1.5 - 2 millio az ara egy igazan realisnak, AI-al felruhazva.

Masreszt, mar annyira realis, hogy 10 even belul azt mondanak, a noket helyettesiteni tudja majd. Kinezetben meg lekorozi oket.

Akkor igy gondolom vilagos, a nok miert vannak ellene.

Kinek fognak hazudni? Kiktol fognak penzt kicsalni?

Ajjaj, el kell menniuk dolgozni, faj az igazsag.

Masreszt, vannak olyan fetisek, amiket egy szexbaban ki lehet elni, egy igazi non pedig nem.

Vegul pedig, sok ember van, aki nem talalja meg a parjat, nem talal megfelelo partnert, nekik is segithet egy szexbaba. Ez nem gumino, csak mert a kommentelok intelligenciaja megint a 0-t kozeliti. Keressetek inkabb ra, hogy hol tartunk ma...

Sok novel abszolut nincs kommunikacio, ezek a robotok mar beszelni tudnak, egyszerubb kerdesekre valaszolnak, vannak temak, amikrol lehet veluk kommunikalni.

Nyilvan ma meg nem ott tartunk, hogy az atomfizikarol es genetikarol lehet veluk beszelgetni, de en azt irtam 10 even belul sokkal komplexebb lesz az AI, es egyszeru, mindennapi temakrol lehet veluk beszelgetni majd. Akkor ezek utan persze kerdes, hogy a nokben mi az, ami pluszt ad. Mert valamelyik kommentelo kijelenti, hogy ugyis csak az az igazi. Kivancsi lennek mire alapozza az allitast.

Ne privatban tamadjon le az illeto, mert ugysem valaszolok. Vallalja csak fel az arcat.

2019. szept. 14. 14:34
 16/20 anonim ***** válasza:
32 éves Nőként írom , hogy engem nem zavarna. Ha én a partnertől mindent megkapok érzelmileg szexuálisan akkor no para ( nagy étvággyal áldott meg az Isten 😊) de ha úgy érzem hogy a a kapcsolatunk rovására megy akkor szépen tovább állnék!
2019. szept. 14. 16:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Műnő? Egy ismerősöm az agyonplasztikázott, bohócszerűre sminkelt (de azért még hús-vér) nőkre használja ezt a kifejezést.

De gondolom, te a szexbabára céloztál.

Lehet, túl liberális vagyok, de én nem dobatnám ki.

Egyrészt tisztelem annyira a magántulajdont, hogy nem dobatnám ki vele azt, amit a saját pénzéből vett, másrészt érdekes lehet akár egy "hármas", vagy egy cuckold a szexbaba használatával, harmadrészt pedig nem biztos, hogy az idők végezetéig megmarad a kapcsolat. Ha szétmennénk, még mindig ott lesz neki a szexbaba.

2019. szept. 15. 07:36
 18/20 anonim ***** válasza:
68%
Ha egy szexbaba miatt szetmegy egy kapcsolat, ott valami nagyon nagy gond van, akarhogy is nezzuk. xD
2019. szept. 15. 10:35
 19/20 anonim ***** válasza:
32%

A gyakorin a nok 90 szazaleka ennyire primitiv?

Ki dobja a pasit mert volt szexbabaja? wtf? Aki ilyet kommentelt annak van baj... :D

2019. szept. 15. 11:26
 20/20 anonim ***** válasza:
61%
Szimplan nem jonnek ossze vele.
2019. szept. 17. 04:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!