Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális ha csóknál, test...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha csóknál, test simogatásakor még nincs merevedés? Többi lent

Figyelt kérdés
Mert sokan mondják, hogy "elég rágondolni egy dögös csajra és betonkemény" stb. Aláírom biztosan van ilyen is. Nyilván mindenkinek más az ingerküszöbe és az érzékenysége e téren, de ez engem ez egy kicsit zavar, hogy erre még nem áll fel. Vagy mi lenne a normális?
2019. szept. 13. 20:52
 1/9 érdeklődő35 ***** válasza:
100%
Ennyitől nekem sincs
2019. szept. 13. 20:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj ezzel. Persze, izgató ha csak rámgondol és feláll, de egyik pasimnak csak fogdosásra állt, nem volt baj.
2019. szept. 13. 20:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, mindenkinek más az ingerküszöbe, de függ a partnertől is, ill. hogy milyen "mentális" állapotban vagy (értsd, mennyire stresszeled magad, mennyire vagy kipihent, avagy mennyi alkoholt fogyasztottál előtte, mikor volt utoljára ejakulációd és még egy sor tényezőtől).
2019. szept. 13. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen tök normális.
2019. szept. 13. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom a volt pasim ha megölelt felallt neki , ha furdött bementem felöltözve felallt neki , es ez évekig , vegig amig egyutt voltunk
2019. szept. 13. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
92%
nekem ettől már feláll
2019. szept. 13. 21:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Barátomnak már ettől simán feláll, de mindenkinek más az inger küszöbe, szóval szerintem normális
2019. szept. 13. 23:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nő fuggő. Van amelyik átölel és feláll, van amelyiknél több kell.
2019. szept. 14. 08:02
 9/9 A kérdező kommentje:
a legfontosabbat elfelejtettem a kérdéshez tenni, hogy ezt nem aktív párkapcsolatra értettem hanem egy új találkozásra vagy egy heves egyéjszakás kalandra. Idegen lány, új helyzet stb.
2019. szept. 18. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!