Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha lány akivel szexelnél nem nyögne hangosan, hanem csak sóhajzozna és ha nyögdécsel akkor is csak halkan?
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 20:13
11/15 anonim válasza:
Nem zavarna. A lényeg, hogy tudjam, érezzem, hogy élvezi ami történik!
48+Ffi
12/15 anonim válasza:
Nem zavarna. A lényeg h élvezzük
13/15 anonim válasza:
Istenigazából engem semmi sem zavar, de volt olyan csaj akinél elröhögtem magam annyira vicces megnyilvánulásai voltak, dumált, de nem állt jól neki. Egy másik meg brummogot vagy dörmögött vagy mitcsinált, na az is poénos volt. El is neveztem bruminak. Mindegy, azért dugtam őket.
14/15 anonim válasza:
Nem zavarna, akár utána le is irhatná hogy vagy megsugná hogy magában sóhajtozott.
15/15 anonim válasza:
Sokszor szerintem a helyzet sem engedi meg, mert halknak kell lenni a környezet miatt esetleg, de én szeretek hangoskodni mértékkel, én is jobban élvezem úgy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!