Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szűz lányok értékesebbek mint azok a lányok akik már el veszítették?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne,hogy a szűz lányok értékesebbek mint azok a lányok akik már el veszítették?
Én 15 évesen veszítettem el,nem bántam meg vagyis nem úgy mentem bele hogy nem álltam készen..de mindig ha valaki meg hallja hogy szűz a lány 19 évesen pl rendesen mintha többre tartanák...és ezért érzem magam rosszul...azelőtt nem gondoltam arra hogy annyira baj lenne hogy 15 évesen veszítettem el,de most hogy kb mindenki így viselkedik a "nem szüzekkel" az azért el el szomorító..
Szerintetek ciki és értékesebbek a szüzek?
Köszi a válaszokat! :)
itt egy videó: https://www.youtube.com/watch?v=jsVrBhe6kmI
Az a srác, aki szűz lánnyal áll össze hosszabb távon, minden egyes dugása = 1 koporsószöggel
Miért ? Mert a 21. században élünk, és nincs az a lány-nő, akinek x év múlva nem ázik el egyszer a bugyija, ha vele szembe megy egy olyan pasi, aki ezt kiváltja.
Aki ezt tagadja, hogy igy van, az hazudik.
Na és ilyenkor van lezárva a koporsó :-)
Mert Megérzi a lány, hogy úristen ez mi volt, este rá gondol, libabőrös lesz, stb stb. És onnantól fogva máris nyitott a kisasszony egy másik pasira.
Az, hogy kifelé ebből ő mennyit és kinek kommunikál az más kérdés, de az alapérzés meg van benne, na meg a kiváncsiság.
Ezért én szűz nővel soha nem kezdtem és nem is fogok.
Csak akkor tudjuk értékelni a különlegesen jót, ha már tudjuk mi a rossz.
Ha te is tudod a választ, miért kérdezed? Szeretnéd, ha megnyugtatnának a válaszolók, hogy nem volt hiba éretlenül, 15 évesen elpocsékolnod a szüzességed és a hozzákapcsolódó nagy érzelmeidet? De, AZ VOLT!
Mivel a többségetek nem is igazán élvezi a szexet fiatalon, csak annyit értek el a korai szexel, hogy kiégtek és tönkremegy az amúgy is kicsi önbecsülésetek. Egy kiégett nő pedig soha nem kell egy igényes pasinak komoly kapcsolatra.
Ezért az értelmes lány alaposan kivár, addig amíg érzelmileg is felnő és egy igazán jó és felnőtt(!) pasival, szerelemből jön össze. Na, ezekből szokott boldog és életre szóló házasság lenni...
Kèrdem èn,hogy te honnan gondolod hogy èn ezeket nem gondoltam meg?Kb azt ìrod most nekem hogy biztos egy buliban fejetlenül megb. magam.Nem,tudod attól mèg hogy 15 èves voltam tudtam gondolkozni ès igen el tudtam dönteni hogy szeretném vagy sem..a baràtom meg 18 éves volt ,szóval be töltötte a felnőtt kort ès nyugi,fejben is,mert ebbe is bele kötnèl.Le írtad a vèlemènyed,de az hogy így le nèzz hagyjuk màr...tudom hogy készen àlltam és akkor àllíts olyan dolgokat ,ha biztos vagy benne ,hogy tènyleg egy meggondolatlan kis pisis vagyok...ha mindez így is volna megnyugodhatsz hogy nem ìrnèk neked vàlaszt...de nehogy màr hagyjam ,hogy itt lejàrass :D
Azt kèrdeztem HOGY szerintetek ez ciki-e tudood sajàt vèlemèny ,de az hogy kb le írod amiről fogalmad sincs,hogy èn ebbe hogyan mentem bele.Az hogy most 15 vagy 20 èvesen veszítem el kb m1 mert OLVASS utàna ez nem kor függő de most nem fogom ezt neked osztani úgysem èrdekel...szóval ugyan olyan fura lesz az 1. és ha nem 15 èvesen de kèsőbb ùgy is meg törtènt volna ès nem,nem 2 hetes kapcsolatròl van szó..szóval olyanokat ìrsz hogy a te helyedben 2× meggondolnàm hogy mit is ìrsz a másiknak.Az hogy pl te nem àlltàl kèszen 15 èvesen ès magadbòl indulsz ki az màs tèma...akkor írd azt hogy neked korai lett volna.. mindenki màskor àll készen ès mert te idősebben veszítetted el,mert nem àlltàl kèszen azt ne rakd össze az èn sztorimmal .Àltalànosítasz :) m1 úgyse èrtesz meg ès csak kötekedni fogsz nem is vesztegetem tovàbb az időmet.
Ha el olvastad köszi ès többé ne àltalànosíts meg ne szòld le ùgy a masikat hogy nem is ismered ès nem tudod hogyan törtènt.
Itt olvashatsz hàtha egy màs valakitől el hiszed amit írtam :Kell az érettség
A szüzesség elvesztésének ideális időpontjáról megoszlanak a vélemények. Szexuálpszichológusok szerint a pozitív élmény, a későbbi, örömteli szexuális élet felé vezető első lépés megéléséhez lelki és érzelmi érettség kell, ez azonban nincs konkrét életkorhoz kötve. „A szexuális kapcsolatlétesítés akkor nem túl korai, ha az egyén már eléggé felkészült arra, hogy önmagát és partnerét veszélyektől mentes, jó élményhez juttassa” – írja A szexuálpszichológus válaszol – Szexről, párkapcsolatról című 2004-es művében Szilágyi Vilmos.
#14: De ha becsusszant volna a baba,rögtön anyucihoz rohantál volna
Szexelni nagy lány voltál,de ha beüt a gond,anyu mindig ott van... Felnőttet nem játszani kell,hanem annak kell lenni.
#16: Védekezés mellett is becsúszhat baba. Akkor mit csináltál volna Nagylány? ☺️
Rögtön nem lettél volna felnőtt.
Kedves Kérdező!
Döntsd el Te, hogy amiből csak egy van ami a Tied, egyedül a Tied, ami nincs másnak csak egyedül Neked, az mennyire lehet illetve a Te esetedben mennyire lehetett értékes.
Igen a szeretet fontos egy kapcsolatban, de mennyire szeret az Téged vagy mást, ha ezt az egyetlen kincsedet feláldozza a vágy kielégítésére, és nem törődik a hosszabbtávú, életre szóló boldoggátételedben. Aki kitartóan szeret a nehézségek idején is.
Ami megtörtént, sajnos azon mår nem tudsz változtatni. Az igaz, hogy így is nagyon-nagyon értékes vagy. Èppen ott tartasz, hogy próbålsz élettapasztalatot gyűjteni, és van amiben ma már másképp döntenél. Lehet azt mondani, hogy az idősebbek ókori elveket vallanak, de az is lehet, hogy nekik is voltak rossz döntéseik amitől szeretnék a szeretett gyermekeiket megkímélni.
Kívånom, hogy a további életedben sikerüljön bölcs döntéseket hoznod. Annak add oda magad, aki igazán szeret. A szexualitás fontos az életben, de nem jåtėk. Vannak testi, lelki veszéjei. Következményei is lehetnek: gyermek fogantatás (nics100%-os védekezés), nemi betegségek.
Szerintem az becsülendő, ha valaki nem fekszik össze fűvel-fával, csak azért, hogy túl legyen rajta.
Máskülönben nincs jelentősége, sőt, 18 fölött szerintem már inkább nyűg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!