Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farkas28 kérdése:
Csajok ti mennyire szerettem a pasitok arcára ülni az egész puncitokat szétkenni lovagolni a nyelvén?
Figyelt kérdés
Számomra egy nagyfenekű nedves csajnal nincs szexibb de egy kis vekonycombú csajszit is el tudnek kepzelni2019. szept. 13. 16:55
2/6 anonim válasza:
1es ugyan ez igaz néhány pasira is úgyhogy nem kell le szólni a lányokat.
Te se vagy rózsaillatú ott lent nyugi
3/6 anonim válasza:
Ráülni még oké, de lovagolni a nyelvén az már túlzás. Max egy kis csípő körözés, de a férfi diktálja szerintem a dolgokat.
1# erre találták fel a tusfürdőt, szappant.
4/6 anonim válasza:
1-es attôl, hogy te nem fürdesz...
Èn szeretem ezt csinálni, izgato
5/6 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a válasz: van aki kedveli, van aki nem. Ugyanakkor még ha valamit kedvel is a többség akkor is mindig kérdezd meg a partnered, hogy neki "bejön"-e, egymáshoz a konkrét partnerhez kell alkalmazkodni nem az átlaghoz.
6/6 anonim válasza:
Hat éve vagyok a párommal együtt. Még soha, de soha nem éreztem a punciján vagy fenekén kellemetlen szagot. Se testszagot.
Annyi ideje nem lehetek Covidos, valószínűbb hogy rendszeresen és alaposan tisztálkodik. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!