Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, szeretitek ha belétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek ha belétek élveznek?

Figyelt kérdés

2019. szept. 13. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%

Ha maga az érzésre gondolsz, akkor az jó, mert mint mondták, az egy nagyon intim pillanat, persze, ha mindketten megbeszélitek, és a lány engedi.

Viszont én tuti nem engedném meg termékeny időszakban, ha nem.szeretnék gyereket... Egy pár attól pár, hogy tudnak együttműködni. Az nem állja, hogy te mint pasi gondolsz egyet és csak beleélvezel a tudta vagy akarata nélkül.

2019. szept. 18. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
És még mi, fiúk, hogy szeretjük, ha ezt megtehetjük. Megy a lájk nektek, csajok, akik szintén ezt szeretitek!
2019. szept. 18. 15:01
 13/13 anonim válasza:
0%

Hogy kizárjunk mindenféle esélyt a teherbeesésre, én nem élvezek soha a feleségem puncijába.

A fenekébe annál inkább. Azt imádom én is, ő is.

2019. szept. 19. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!