Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek sikerélménye a puncson? Vagy egyéb hasonló oldalon. Negatív tapasztalat is jöhet.
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 12:47
1/7 anonim válasza:
Pont a puncsrol sikerult 2 csajt megdugnom. De penzembe kerult. Ugyhogy mondhatjuk h pozitiv tapasztalat.
2/7 anonim válasza:
Nekem volt sikerelmenyem. Sikerult elkerulni az osszes ilyen, es hasonlo oldalt.
3/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen nekem is ott lett ilyesmi élményem csak nőként. Amíg egy sima szextárskeresőn volt h annyit mondtak h na gyere a kocsimban majd szexelünk addig azon az oldalon igényes férfiakkal lett néhány kellemes estém. Nem kértem pénzt ezért. Ő maga vitt előtte étterembe és hajó kirándulásra. Nem az volt h gyere dugjunk azt viszlát. Az a gond sok az igénytelen, bunkó pali aki csak űríteni szeretne.. 22/N
4/7 anonim válasza:
En azt vettem eszre hogy nagyon sok a bekepzelt, primitiv pasi van azon az oldalon, nem tudnak normalisan beszelgetni meg chat en se nem hogy eloben..:D csak penzt tudnak felmutatni, semmimast nem (tisztelet a kivetelnek) es tulajdonkeppen egy rosszlanyokhoz hasonlo jellegu oldalla valtozott, nem a sugar kapcsolatrol szol. Szamomra abszolut negativ az oldal, csinos no vagyok sokan irtak de egyszeruen emberileg senki nem uti meg azt a szintet hogy azt mondjam szivesen talalkoznek vele (hozzateszem en nem fizetos szexet kerestem)
5/7 anonim válasza:
A puncs olyan mint a rosszlányok - elsősoran a bukszád vastagsága számít, nem az milyen ember vagy.
Ha valódi élményeket, partnereket szeretnél nem csak "üríteni" akkor azt a pénzt inkább fordítsd magadra (sport, megjelenés, kultúra stb.), normális megközelítése a hölgyeknek és nagyobb siker (sőt jobban is esik).
6/7 A kérdező kommentje:
Látom nem sikerült a kérdésre válaszolni. Itt inkább az emberek a kérdésükre szeretnének választ, mint életvezetesi tanácsokat kapni. Még akkor is ha a kérdés nem mindenkinek tetszik. Tudom hogy építő jellegű kritika volt, de szerintem ezt ne erőltesd. Többieknek köszi :)
2019. szept. 13. 16:51
7/7 anonim válasza:
Nem a punccsal, de más oldallal volt pozitív tapasztalatom. Azért ne legyenek kétségeid, mert a férfiak nagy része nem beszélgetni akar. Mondjuk a puncson irtó sok IQ negatív csávó van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!