Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány különböző nemzetiségű szexpartneretek volt?
Figyelt kérdés
És milyen nemzetiségűek voltak?:) hol ismerkedtetek meg?2019. szept. 13. 11:32
1/9 anonim válasza:
Csak egyszer voltam külföldi csajjal. Uszodában kölcsönkérte a szemüvegem. Este már dugtam az albijában
3/9 anonim válasza:
Ket felig szerb, felig magyar. Egyetem, kollegium.
Egy azerbajdzsani. Munkahely.
4/9 anonim válasza:
Határ közelében lakom, így magyar és szlovák (szlovákiai magyar) is volt.
5/9 ZoltanAnglia válasza:
Gambiai no (3), zimbabwei no (1fekete 1 feher), marokkoi ferfiak, egyiptomi ferfiak, irani ferfiak, Pakistani ferfiak, Jordan ferfiak, kambodzsai no es ferfi, thaifoldi no es ferfi, orosz ferfi, ukran ferfi, roman no es ferfi, lengyel ferfi, spanyol ferfi, torok ferfi, bolgar ferfi, azert ferfi, svajci ferfi, osztrak ferfi, nemet ferfi, olvasd ferfi, omani ferfi, Indiai ferfi, Bangladeshi ferfi, szudani ferfi...valoszinu meg tobb nemzet fia/lanya is...csak eleg ennyit irni. 54 eves bi ferfi vagyok.
6/9 ZoltanAnglia válasza:
Latom.. imitt -amott 'javitott' a telefonom..
7/9 anonim válasza:
Libériai, líbiai, ausztrál, német és olasz. Az elso neggyel itthon ismerkedtem meg, felverek voltak, az olasz pasit meg kint ismertem meg egy nyaralas alkalmaval:)
8/9 anonim válasza:
Egy román vele itthon ismerkedtem meg
Egy angol vele Londonban
Egy ír értelemszerűen Írországban :D
Asszem a többi magyar volt 😅
9/9 anonim válasza:
Majdnem rávágtam, hogy csak magyar, de aztán eszembe jutott az az NDK-s, lengyel, valamint román csaj, akik fiatalkori turistaútjaimat szépítették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!