Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi esély van rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esély van rá hogy érettségi közeledtével vagy utána közeledni fog felém a volt tanárom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok vele igazából most kb semmilyen kapcsolatban már mióta nem tanít, csak köszönőviszony. Szerintem tetszem neki a látottak alapján, és nekem is ő, lehet látja rajtam hogy zavarban vagyok a közelében. Mennyi esély van rá esély hogy suli végefele magától bepróbálkozik?
2019. szept. 12. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Ennyi alapján 50%-ot mondanék. Vagy igen, vagy nem. De nagy eséllyel, ha lesz is valami, legfeljebb érettségi után. Utána már te is nyugodtan próbálkozhatsz nála, már nem leszel a diákja.
2019. szept. 12. 20:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély ha tényleg bejössz neki. Nekem az utolsó két évre jött egy tanár, akinek elvileg bejöttem. Ezt kb minden osztálytársam megmondta, meg párszor az osztályfőnök is utalt rá. Két évig nem próbálkozott, de érettségi után 2 héttel rögtön lépett.
2019. szept. 12. 20:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok az a bepróbálkozós típus 😅 Csendes vagyok általában az osztályban is. Ezért nem értem hogyan vett észre anno a sok nagyszájú csaj között :D
2019. szept. 12. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem sok esélyt látok rá. Lehet addig elnis fog már téged felejteni, h te egyáltalán létezel.
2019. szept. 12. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
0% a leírtak alapján. Sorry. Szerintem tetszik neked és bármilyen pozitív megnyilvánulásába (pl. szimpla mosoly) 1000-szer annyit képzelsz bele.
2019. szept. 12. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az iskola végével amíg odajársz még semmi, a banketten és utána viszont igen, de akkor sem biztos.

Két dolgot vegyél figyelembe, az egyik, hogy a tanár pontosan tudja ha tetszik egy diákjának és ha van rá affinitása akkor majd választ valamelyikből. A másik, hogy ha kapcsolatban van és esze ágában sincs a párját megcsalni akkor se bankett előtt, se utána nem fog csinálni semmit.

Úgyhogy a legbiztosabb, hogy a bankettig is, meg az után is nyitott vagy a korosztályod irányából jövő közeledésesekre is, ha tetszik a srác.

2019. szept. 12. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem tudok teljesen egyetérteni az előttem kommentelőkkel, akik azt állítják, hogy lépni fog. Az egyik barátom 26 éves, tanár, neki is tetszett 1-2 tanítványa már, és a jelek szerint ő is tetszett pár tanítványának (mutatta, hogy miket írkáltak neki, meg mesélte, hogy órán is, szünetben miket beszélnek, mindig maflán vigyorognak rá, stb.), de elég ügyetlen csajozás terén, abszolut nem magabiztos ilyen téren, és az istenért se lépne elsőnek. Mikor rákérdeztem, hogy mi van az xy lánnyal, azt mondta: ahh, semmi, biztos el is felejtett már, meg különben is mit mondhatnék neki, ha többé nem beszélgetünk, nem találkozunk...?". Részben meg is értem, mert konkrétan én sem tudnék mit kezdeni a helyében, főleg, hogy nem 100%-os, hogy a lány hogyan érez iránta. Ha csak úgy ráírna, vagy leállítaná az utcán, elég egyértelmű lenne a szándéka, és ha a lány szétpletykálja, elég égő lenne, ha a diákok is, kollég is megtudnák...

Szóval rengeteg mindentől függ, próbáld te is kimutatni, hogy tetszik neked, de azért ne úgy, hogy ciki legyen, vagy mindenkinek feltűnjön, ne csinálj hülyét magadból, de azért tudjon róla, hogy tetszik neked. A többi aztán rajta és a magabiztosságán, személyiségén múlik. Ha tényleg tetszel neki, és tudja, hogy ő is neked, és nem olyan bizonytalan, félős, mint a barátom, akkor taláncsak lépni fog :D

2019. szept. 13. 03:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Hogy mutassam ki szerinted? :D
2019. szept. 13. 06:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Írj rá valami álkérdéssel a facebookon...mit veszíthetsz?
2019. szept. 17. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!