Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén csajok, miért néztek többször is egy pasi szemébe, akit nem ismertek?
"Pontosan az olyan idióta válaszokat akartam elkerülni, mint amilyen az 5-ös és 6-os is volt"
Idióta kérdésre idióta válasz, te tényleg azt hiszed, mert valaki a szemedbe néz, az már flört??? Hol élsz te? Voltál már valaha is randevúzni? Beszélgettél már lányokkal? Tényleg azt hiszed ennyi elég egy flörthöz, hogy a szemedbe néz?
"ez lehet-e egy apró jel, hogy jó vagyok-e a lánynál"
ennyire bizonytalan vagy az élet minden területén, hogy az egyértelmű dolgokat is öt felől kell alátámasztani?
Magad megválaszolod azt, hogy van egy lány aki folyton stíröl egy koncerten, folyton keresi a szemkontaktust veled, és akkor a nagy kérdésed, hogy vajon, VAJON, ez egy apró jelecske lenne, hogy TALÁN a lány nyitott feléd?
Én egy 40 éves nő vagyok.
Nálam a szemezés az a flörtölés jele. Nyilván nem szemezek boldog boldogtalannal. De azt is észreveszem ha bejövök valakinek. Érzem hogy néz, ránézek, ő másfelé néz de előtte mosolyog, én szintén. Ez kb 3x, 4x így van, majd vagy ő jön oda vagy én megyek oda, de ha egyik sem akkor megkeres a neten...ennyi...szóval ezt flörtre lehet használni.
nem keverendő a bámulással. És van hogy bejövök valakinek, érzem hogy néz, ránézek, nem jön be, és ennyi. többet nem nézek arra...
40 éves jómódú sportos szingli férfi vagyok.
Minden nővel szemezek.
😘😚😙😗
Természetesen nem kell minden nő!
Természetesen nem szabad önző módon viselkedni és nem szabad zsugorító lenni!
Mert az is igaz, hogy a szemek a lélek titka.
Mindig is van a nőkkel szex, na jól van, 95 % van.
😜😜😜😜
😉😉😉😉
Minden nő megkapható!
Csak tudni kell, hogyan is!
Csokoládé és masszázs és virág!
Egy jó kis vacsora.
Egy kirándulás.
Egy fitness teremben.
Egy wellness hotel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!