Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen nagy a péniszem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nagy a péniszem?

Figyelt kérdés
19 vagyok, és elég nagy a péniszem nyugalmi állapotban is.. 8cm.. edzzésre járok, és rövidnadrágban annyira domborodik ki, hogy kényelmetlen és ciki is. a herém is elég nagy, a zacskü átmérőre kb 5,5 cm. ha feláll van amikor 22, van amikor 26 cm. Nagyon idegesít, egyszerűen, ha lelankad nem elsz kicsi, domborodik a gatyám tőle. mindenki másnak lapos a nadrágja, csak nekem dudorodik ki. Mi tévő legyek?
2019. szept. 10. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Aztmondja 8lehetett nekem is és olyan 14-15volt amikor nőhöz kerültem olyan 20évesen aztán valahogy kinyúlt 13centi most nyugalmiban és az a 6-7centis ugrás megvan+eksönbe.Neked a P meg az Ú betűig ér balról a billentyűzeten?Hát az akkor

veszett nagy,tudod a legmélyebb nőnek a hüvelye végét is olyan 17-18centi mélyen éreztem és még tudom nyújtani

amitől többször elélvez.22 meg 26centi? te jó ég,komolyan irigyellek egy jó 20-21cm vel kiegyeznèk,néha jól jönne.Na majd nyújtogatom.Ha neked ekkora szerszámod van akkor 3szor rá kell tudnod markolni a nőnek meg 4x.Nem semmi egy póni szerszám

Használd egészséggel.

2019. szept. 11. 05:49
 12/13 anonim ***** válasza:
szop-nám
2019. szept. 11. 07:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Olyan jó, hogy senki nem segít. Minden csajt, és olyat, aki "privátot" kér, azt letiltom, törlöm az üzenetét.van barátnőm, nem vagyok holmi férfiprosti, hogy mutogassam magam. Elég gáz, hogy már mindenhez bizonyíték kell. Defektes a kerekem, mit tegyek. jóó ez kamu, küldjél képet.
2019. szept. 11. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!