Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék lankadt farkú meztelen férfiakról képeket?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek a petyhüdt farkak, főleg ha fitymásak, sokáig el tudnám nézegetni őket. A barátaim pénisze már mindig állni szokott, mire oda került a sor, hogy láthassam, szex után meg hamar eltették, így nem sok időm volt megcsodálni.
A szexoldalakon meg többnyire "sajnos" már merev a férfiak farka, amikor mutatják őket. Hogyan tudnék rákeresni erre? És nektek mi a véleményetek a még lankadt farkakról? Másnak is tetszenek?
2019. szept. 10. 10:50
11/24 anonim válasza:
Nekem meg a puncik tetszenek...
Talán összetehetnénk, amink van :P
13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatokat, cukik vagytok, de elég, ha a Google segít. :o)
2019. szept. 10. 11:33
14/24 A kérdező kommentje:
6: Ez a "naked men" tényleg bejött, csodálatos képeket hozott be. Ez nem is jutott eszembe, neked is puszi!
2019. szept. 10. 11:35
15/24 anonim válasza:
Én megtudnám mutatni, úgyis ritkán áll fel.
16/24 anonim válasza:
Ha a google segít, akkor miért kérdezted meg itt?
17/24 anonim válasza:
Miért nem jó neked az innen kapott lankadt fotó? Nem értem ezt a prűdséget. Vagy csak nem akarsz puncis képet cserébe adni, úgy érted?
35F
18/24 anonim válasza:
Nudista strand, nudista szauna.
vannak ilyen oldalak ahol találsz ilyen képeket.Én is szoktam feltenni.
19/24 anonim válasza:
nudista szaunába szoktam nézegetni
20/24 A kérdező kommentje:
Ez a nudista strandos meg szaunás is jó ötlet, köszi. Bocsi, de saját képet nem igazán akarnék küldeni, remélem, megértitek.
2019. szept. 12. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!