Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány éves volt s legfiatalabb és a legidősebb partnered és te hány éves voltál akkor? Hányadik partnerei lehettetek kb. egymásnak?
Figyelt kérdés
2019. szept. 10. 00:14
1/7 anonim válasza:
Legfiatalabb 16,18 voltam neki én voltam az első
2/7 anonim válasza:
Legfiatalabb 15 én 19. Én voltam az első neki. Legidősebb 40 körüli én 20 voltam.
3/7 anonim válasza:
Legfiatalabb 14 én is14.Elsők voltunk egymásnak.
4/7 anonim válasza:
Legfiatalabb 19 volt akkor voltam én 15 éves
A legidősebb 43 volt akkor én 23 voltam
Hogy hányadik partnere lehettem a pasiknak? A több századik.
Nekem meg az egyik az első, a másik meg a harmadik partnerem volt.
5/7 anonim válasza:
Eddig csak 1 partnerem volt, a barátom, 21 volt, én 20,a mai napig csodás a szex :)
6/7 anonim válasza:
Nekem a kettő ugyanaz. Most 18, én 19. És elsők egymásnak.
7/7 anonim válasza:
Legfiatalabb 26 sokadik voltam neki . Nekem ő az első volt 21 éves voltam
A legidősebb 33 éves állítása szerint 8. Voltam Nekem Ő a 2. Volt 23 éves voltam
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!