Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm túl tág akkor jó sok pasival lehetett vajon?
Nem igazán van összefüggés a ki hány pasival volt és a hüvely tágulása között, max. annyi, hogy aki élvezi a szexet (esetleg már a korábbi tapasztalatokból merítkezve) az jobban el tudja magát engedni így "tágulékonyabb" lesz.
A hüvely fala elég rugalmas izomzat, attól nem fog kitágulni ha valaki "sok pasival volt" - ez egy téves képzet. Gondolj csak bele, kinek volt több aktusa, akinek volt 10 pasija, de csak 2-3x volt mindegyikkel, vagy akinek volt 2 évig egy de minden nap 3x "csinálták"?
Ez egy ilyen dolog, egyéni adottság, ahogy a péniszméret is, van aki szűkebb, van aki tágabb, ez van.
A farkad hosszának mi köze van ehhez?? Mikor fogjátok fel végre, hogy a vastagság számít a "szűk-tág kérdésben"??
Egy cseppnyi logikai érzéketek sincsen. Buták vagytok és gyerekek, függetlenül az életkorotoktól.
Ja, és lehet nem a barátnőd tág, hanem a te farkad VÉKONY ;)
7-es, egyetértek veled. Én is írtam már több helyen, de belefáradtam. Az, hogy egy nő milyen hosszú lőcsöt tud befogadni, nem a szűkösség-tágasság kérdésköre, hanem, hogy rövid vagy hosszú-e a hüvelye. A vastagságnál lehet valaki szűk vagy tág, de ez sem a partnerek vagy a szex mennyiségétől függ. Genetika.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!