Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehetséges okai vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetséges okai vannak, ha egy jó adottságokkal rendelkező férfi szingli?

Figyelt kérdés

Érdeklődést mutat irántam egy 34 éves férfi. Igazából meglepett, hogy ennyi idős, én max 25-nek tippeltem, amikor még ismerkedtünk. Én magam 21 vagyok.

Nagyon helyes srácról van szó, rendszeresen jár edzeni tehát a teste is nagyon jó. Mégis ennyi idősen nekem csapja a szelet, hívogat ide-oda. Azt is mondta, főz nekem egyik nap vacsorát, vacsorázzunk nála.

Igazabol nagyon kedves, meg is kedveltem, de elgondolkodtam vajon mi lehet az oka hogy nincs senkije (abból kiindulva hogy ennyi idősen vagy komoly kapcsolat vagy család a jellemző). Nincs sok tapasztalatom ilyen típusú srácoknál, egy komoly kapcsolatom volt eddig.

Az a gyanúm, esetleg csak ágyba akar vinni.

Mások szerint csinos, szép lány vagyok, edzek én is így figyelek a testemre is. De nem tudom hogy esetleg félreértette-e a közeledésem, sokan azt gondolják a kinézetem miatt hogy tipikus srácok körében népszerű lány vagyok, pedig nem jellemző hogy én nyomulnék bárkire is.

Szívesen közelebb kerülnék hozzá, de nem tudom mennyire jó ötlet felmenni a lakására “vacsorázni” (félek ő nem csak vacsizni akar).

Nem keresek most kapcsolatot, de nem tervezek ilyen gyorsan az ágyába ugrani, nem vagyok olyan tipus.

Nyilván ezt letisztáznom vele, tőletek a véleményetekre lennék kiváncsi. Sok 30 körüli embert ismerek de a legtöbb már tényleg el van köteleződve, ezért mennyit e jellemző az hogy mondjuk ennyi idősen valaki tipikus nőcsábász legyen?

Köszi a véleményeket :)

2019. szept. 9. 12:12
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Na várjunk. Szerintem létezik, hogy valaki csak csokolozik. Nem feltétlen követi minden csókot szex... és nem hazudok magamnak, persze hogy akarnám, ki ne akarna lefeküdni egy látszólag minden téren 10/10-es pasival (nőkről beszélek természetesen). De az más kérdés hogy annak ellenére hogy akarom, nem fogom belevetni magam a karjaiba az első pár “igazi” találka után. Ha mindenki azt csinálná amit akar akkor kapcsolatok sem lennének, mert meglátsz egy szép lányt az utcán odamész megcsokolod pedig van barátnőd. Ez most ilyen. Nem azért nem csókolod meg mert nem tetszik, hanem mert van párod akit szeretsz.

Na de vissza a témához, NEM akarok beállni a sorba mert nem vagyok közönséges könnyen kapható.

És mint írtam, nem vagyok tapasztalt így nem voltam még ilyen helyzetben, de úgy gondolom igenis meg lehet állni egy csóknál. Abban pedig nincs semmi rossz.

2019. szept. 9. 16:46
 22/39 anonim ***** válasza:
50%

19!

Azért ne nézd le azokat se, akik nem akarnak több randit, hanem vonzalom esetén gyorsan benne vannak a szexben is. Ők sem értéktelenek, de te sem érsz többet mert nem adod magad egyből. A szex is élvezet. Gondolj bele.. ha szereted az édességet akkor miért ne ehetnél minden nap belőle? Ha kielégíted a vágyaidat rossz, esetleg rosszabb ember leszel? Értéktelenebb? Hagyjuk már ezt:)

A szex nem bűn, így nem értékel le akkor sem ha több emberrel műveled.

2019. szept. 9. 17:04
 23/39 anonim ***** válasza:

Egyébként azt vallom, hogy az igazi érték a belsőd.. lelkileg megnyílni meg úgy sem fogsz mindenkinek, nem is tudsz, ahhoz idő kell.

Szexelni vonzó pasikkal meg úgyis csak addig van/lesz lehetőséged amíg te is vonzó vagy, a szexuális vonzerő viszont idővel csökken..

2019. szept. 9. 17:07
 24/39 A kérdező kommentje:

A válaszom lehet félreérthető volt. Én nem ítélem el azt aki hamarabb úgy dont hogy lefekszik a másikkal, bocsánat ha ez jött le :)

Természetesen semmi köze a belső értékekhez.

Én a saját helyzetemre értem, hogy nem akarok pofára esni, hogy majd lefekszem vele és otthagy. Mert nem azt mondom hogy ő nekem az igazi, szó sincs ilyenről, nem is ismerem annyira hogy szerezhessem, csak nem akarok így járni. Ezért is született meg ez az általános kérdés, mert az a gyanúm hogy neki nem komoly kapcsolatának lett vége hanem ilyen életmódot folytat :)

2019. szept. 9. 18:03
 25/39 anonim ***** válasza:

Magára adó nőnek sértő ajánlat az, ha pasas rögtön magához hívja vacsorára.

Még a 3. randin már dugunk felállás is az, hogy első randin asztalnál max. egymás kezét fogjuk, hazafele kézen fogva sétálunk, majd csók, második randi üres moziban egymás ölelése, csókolása. Harmadik randi van csak egyik félnél otthon, vacsora után összebújos filmezésből lesz a szex.

2019. szept. 9. 18:18
 26/39 A kérdező kommentje:
Én nem gondoltam sértőnek, szerintem kedves gesztus hogy főzni akar nekem. Persze átgondolva, hogy lehet mögötte hátsó szándék más tészta, de nem gondoltam hogy nagy baj elfogadni egy vacsorameghívást.
2019. szept. 9. 19:58
 27/39 anonim ***** válasza:

Ez nem hátsó szándék! Kédezz csak rá, hogy tervezte az estét!

Ha azt mondja, hogy vacsora után megnézhetnétek egy filmet, az teljesen civilizált kifejezése annak, randi etikett szerint, hogy akkor már szeretne ölelni.

Ha ezt nő elfogadja, az nem jelenti azt persze, hogy akkor már illik magát teljesen odaadnia, de ekkor már az olyan nő az ostoba, aki a testiség lágy formáján is meglepődik, az elől is kitér.

2019. szept. 9. 23:22
 28/39 anonim ***** válasza:

"Na de vissza a témához, NEM akarok beállni a sorba mert nem vagyok közönséges könnyen kapható.

És mint írtam, nem vagyok tapasztalt így nem voltam még ilyen helyzetben, de úgy gondolom igenis meg lehet állni egy csóknál. Abban pedig nincs semmi rossz."

Lehet nem akarsz, de a gondolkozásod már azt mutatja, hogy igenis be fogsz állni a sorba, hiszen elfogadod a főzős randiját és felmész hozzá és bevállalsz egy csókot és csakis azért nem akarsz többet, mert fiatal és tapasztalatlan vagy és mint szintén 30+ férfi, had mondjam el: ott vagyunk, hogy, fent vagy a lakásomon, ittunk pár pohár bort, csókolózunk és te tapasztalatlanságod miatt lelassítasz... a fél karomban fogadok, hogy így látatlanban is 10 perc alatt rá tudlak venni, hogy tovább lépjünk! Gyerekjáték! Csak kis biztatás és pajkosság kell és máris megteszed a következő lépést.

Ne becsüld alá a pasit és te se becsüld túl a saját tapasztalatodat. A srác már most elcsábított téged, csak nem veszed észre magadon.

Ne áltasd magad a "kéretem magam, ahogy egy tisztes lánynak illik" dumával, ha elfogadod a vacsorameghívását. Ha tényleg tisztes lányként akarsz viselkedni ilyen téren és kivárni a szerelmet, akkor hetekig nem mész fel a lakására! A lakása az ő birodalma, az ő vadászmezeje, te ott áldozat vagy, ha te oda felmész, ő irányítja a tempót.

2019. szept. 10. 08:18
 29/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

szoval azóta volt talalka, puhatolóztam erről arról. Nem igen volt komoly kapcsolata mostanság, egy volt de régebben. Azt mondta azóta nem akarja annyira elkötelezni magát. Mondtam mondjuk el egymásnak hány partnerünk volt, ilyenek, azt mondta minimum annyi mint ahány éves.

Mielott bárki félreérti, nem itelkezem, de azért a számok nem hazudnak.

Kerdeztem hogy tervezi a vacsit, azt mondta mondjam meg mit szeretek és azt csinálja meg, utána beszélgetünk filmet nézünk ha van kedvem.

2019. szept. 10. 08:45
 30/39 anonim ***** válasza:
34 évesen 34 partner az igen..javithatatlan nöcsábász :D
2019. szept. 10. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!