Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma származású nők sokkal aktivabbak a szexben?
Szia ! Szerintem ez igaz ! En is roma szarmazasu vagyok , amit buszken fel is vallalok mivel minden nemzetisegi csoportban vannak jo es kevesbe jo emberek.
De hogy a kerdesedre valaszoljak : En most 25 vagyok , 17 eves korom ota elek szexualis eletet ( ugyhogy az az oldala nem igaz , hogy minden roma lany/ no mar 12 evesen tudja hogy mi az a szex )
Engem szigoruan neveltek a szuleim , iskolaztattak lehet ez is kozbe jatszik azzal , hogy eddig 3 partnerem volt es meg gyermekem sincs.
Amit viszont alatamaszthatok , hogy engem is mar nagyon koran izgatott a dolog. Kb 10 evesen ereztem eloszor szexualis vagyat , es mint minden mas fiatalnak nekem is folyton azon jart az eszem.
Imadom a szexet , es velemenyem szerint a roma nok sokkal odaadobbak az agyban , szenvedelyesebbek mint a magyar nok. ( mondjuk meg lanyokkal nem probaltam :-) )
Nincs olyan mm a parom testen , amit ne csokolnek meg szex közben , es habar sokszor en vagyok alul , akkor se fekszek mint egy darab fa. Egyszeruen elvezem a pillanatot , mindenegyes alkalommal mintha soha tobbe nem adodna ra alkalom hogy a parommal egyutt legyek.
Velemenyem szerint altalanositani nem lehet/szabad es egy egesz nemzetet nem lehet egy kalap ala venni. Összesegeben viszont ugy gondolom hogy mi , roma nok jobban elvezzuk a szexet es engedjuk hogy magaval ragadjon minket a szenvedely. :-)
Probalj ki egy apolt ,intelligens ,csinos roma lanyt , es szivesen meghallgatom az elmenybeszamolot !
Udv , L
Szerintem igaz... sokkal szenvedélyesebbek ::)) forró a vérük.
Bárcsak nekem is szerencsém volna egy ilyen nohoz. ::))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!