Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az, hogy a kövér férfiak ritkábban élnek szexuális életet, mint az átlag?
Én dagadt vagyok, de dugok, mint a nyulak.
40f
Semennyire, a szexuális élet gyakorisága nem ettől függ.
A túlsúly mértéke is számít, egy széthízott 130 kg-s "férfi" nyilvánvalóan nem fog túl sűrűn nemi életet élni még ha van is felesége. Nem azért mert nem kívánja, hanem mert fizikailag nem tud.
Már megint ez az általánosítás! Leaglább annyi részben igaz, mint amennyiben nem. Nézd én puhos vagyok. Amikor tartottam asszonyt, akkor is rendben volt a szexuális életem. Most nincs asszony, most qrvázni járok. Remek a szexuális életem és az anyagi helyzetem is javult. Heti közel 100E Ft elkurXázása mellett az elmúlt 6 évben majdnem 8 millát tettem félre!
Biztos van olyan kövér manus, akinek egy ilyen "testmozgás" már túlzott igénybevételnek minősül, de szerintem legalább annyian vannak a hozzám hasonlók is, akik ettől még nem lettek impotensek, vagy nem vesztették el annyira az önbizalmukat, hogy ne akarjanak szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!