Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi visz ra arra fiatal jokepu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz ra arra fiatal jokepu sportos es magas fiukat arra hogy igenytelen kover 40-es noket dugjanak a haverjukkal?

Figyelt kérdés

Nem hinnem h ez valami fetis es valojaban meg otthon varja oket a modell szepsegu fiatal baratno...persze barmi lehetseges...mert prostinal is az ilyen nokkel mennek el:O

Mondjuk nem ertem ha ennyire hatarozottak akkor miert nem a jofajta milfeket celozzak be?

En pl nagyon nem vagyok magabiztos az eletben, nem is nezek ki jol, testalkatom atlag alatti gyenge, jokepu sem vagyok, de jopar 40es novel voltam akik jol néztek ki.

Nem hinnem h a kerdesben reszletezett magas fiukra ne lennenek vevok amugy kerdes nelkul a szep nok...

Az illetonek foto sorozatai vannak a neten, ahol az egyiken egy vekony not dugnak de igaz h egy foltos matracon egy lepuklant lakasban.

Vannak haverjaim akik szinten dugnak tobben noket de legalabb szepeket.

Nem ertem...

Mondjuk nem is baj.. kevesebb a konkurencia a vállalható noknel

2019. szept. 8. 23:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem a dagadt az nem a 100 kg-nál kezdődik ha magas a csaj
2019. szept. 9. 12:48
 12/17 A kérdező kommentje:
ezek ilyen normal magassagu nok
2019. szept. 16. 13:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezek ?

Íme a,bizonyíték mekkora a tiszteleted kedves kérdező a nők irányába 🥂

2019. szept. 16. 13:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet már unja a fotómodell plázacica feleségét. Az embernek mindig pont az kell ami épp nem az övé
2019. szept. 19. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Mint egy másik kérdésből kiderült: van jó pár férfi, aki törpe nőt is megkefélne. Lehet, sokuknak a szőrös segg és hát, meg 150 kiló sem kizáró ok, lényeg, hogy lyuk legyen rajta. Van a szomszédunkban egy nő, van némi bajsza meg szakálla, mély hangú, láncdohányos, leg elegánsabb öltözéke a mackóalsó otthonkával, szódásüveg szemüvege van és mégis mindig van viszonylag jó pasija. Lehet, ez az általános, hogy a pasik disznók és minél gusztustalanabb valami, nekik annál jobb. Ez esetben te a ritkábbik kivétel lehetsz az ízléseddel.
2019. szept. 19. 09:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi viszi ra? Van rajta lyuk! Ha fiatal es kanos vagy, barmit megdugnal.
2019. szept. 19. 11:05
 17/17 A kérdező kommentje:
hat en nem
2019. szept. 20. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!