Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gáz, ha néha arról fantáziálok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha néha arról fantáziálok, hogy iszonyú jó nő vagyok, és rám vannak gerjedve a pasik?

Figyelt kérdés

Alacsony, vékony, kis mellű lányként nem vagyok a férfiak álma sajnos.

Néha erről fantáziálok, és kicsit irigylem is a nagymellű, csinos, magas lányokat.

Ez nagyon fura?

2019. szept. 8. 22:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz. Én meg ink szívesen lennék alacsonyabb, kis mellű lány mint magas és közepes méretű cicis lány. (170 cm 80B)
2019. szept. 8. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nagyok a melleim, es nem vagyok túlságosan vékony, de én téged irigyellek 😁
2019. szept. 8. 22:25
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Alacsony lányok sokkal cukibbak, mint a magasak. Ha vékony vagy, az se baj. Melled mérete se nagyon számít, ha az arcod szép. Fantázia pedig szabad, arról álmodozol, amiről csak szeretnél.
2019. szept. 8. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Komolyan és én meg nehezen találok lányt bár nekem mindegy hogy alacsony nagy vagy magas kismellű, bár az 1-es hozzászólónál picivel alacsonyabb vagyok és ez sok lánynál kizáró ok. Ne hagyjátok magatokat!
2019. szept. 8. 22:26
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem gáz, én is erről fantáziálok néha. Máskor meg arról, hogy összejövök egy alacsony, vékony lánnyal. fntáziálni lhet sok mindenről. Amúgy vigasztaljon, hogy még mindig jobbak az esélyeid, mint mondjuk egy átlagos külsejű férfinak.
2019. szept. 8. 22:27
 6/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem fura, de attól, hogy kicsi a melled és alacsony vagy, még rád lehetnek gerjedve a pasik. Nem zárja ki a kettő egyáltalán ezt.
2019. szept. 8. 22:28
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

Ettől még simán lehetsz az.

Megmondom, ha megmutatod magad! :)

2019. szept. 8. 22:36
 8/14 anonim ***** válasza:
21%

Valakinek te vagy/leszel a PONT Jó pont ilyennek, amilyen vagy.

40f

2019. szept. 8. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
95%

Ezeket a leírásokat úgy bírom. Hogy alacsony, vagy épp túl magas, stb..

Higgyétek el, egy szép arc sokkal többet számít (ami szubjektív ráadásul).

Biztos bárki tud mondani olyan lányt/nőt, aki szintén alacsony, vékony és kicsik a mellei ÉS GYÖNYÖRŰ!

Ne irigyeld őket, mert nincs miért. Ha pedig nagy lenne, akkor a kismellűeket irogyelnéd. Megvan a nagy mellnek a hátránya. Fogadd el és szeresd magad. :)

Pusztán a fantáziálásban nem lenne gond, az irigylésben inkább.

2019. szept. 8. 22:39
 10/14 anonim ***** válasza:

Én arról szoktam fantáziálni, hogy megismerkedem egy alacsony, vékony, kismellű lánnyal, aki szereti a nagydarab férfiakat és akivel nagyon jól megértjük egymást minden téren! ;-)

48+Ffi

2019. szept. 8. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!